Όταν έκλαψε ο Νίτσε στο Θησείο

    H παράσταση Όταν έκλαψε ο Νίτσε παίρνει παράταση μετά από την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού. Το βιβλίο του ψυχαναλυτή δρα Ίρβιν Γιάλομ ήταν ένα από τα αγαπημένα βιβλία που διαβάσαμε την τελευταία δεκαετία και η θεατρική του διασκευή σημειώνει τώρα νέα επιτυχία, ανοίγοντας το δρόμο και για άλλες παρόμοιες μεταφορές.

    Τα αγαπημένα βιβλία τελικά ζουν περισσότερες από μία ζωές. Το ίδιο ισχύει και για τις κινηματογραφικές ταινίες. Οι θεατρικές μεταφορές αυτών των έργων παρατείνουν τη διάρκειά τους και δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να τις γνωρίσει πολλά χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση.

    Η ίδια ομάδα, Λυκόφως, θα μεταφέρει στη σκηνή το έργο Οι Ζωές των Άλλων, την κινηματογραφική επιτυχία που κέρδισε το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας και συγκίνησε το κοινό.

    Συντελεστές της παράσταση:

    Θεατρική διασκευή: Ευαγγελία Ανδριτσάνου Σκηνοθεσία: Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Χατζόπουλος Eπιμέλεια σκηνικού χώρου & κοστουμιών: Ελένη Μανωλοπούλου Μουσική: Κορνήλιος Σελαμσής Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος Βοηθός σκηνοθέτη: Νικήτας Αναστόπουλος Παίζουν: Ακύλλας Καραζήσης (Μπρόιερ), Χάρης Φραγκούλης (Φρόιντ), Νίκος Χατζόπουλος (Νίτσε) Παραγωγή: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος-Λυκόφως

    Στο Θέατρο Θησείο για λίγες ακόμα παραστάσεις.

    Τουρναβίτου 7, Ψυρρή
    Τηλ.: 2103255444

    Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη-Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.30

    Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 18 ευρώ, Φοιτητικό: 14 ευρώ