Όπως διαχειρίστηκαν την ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι διαχείριστηκαν και το κράτος

Μιλτιάδης Νεοφύτου… «επίσημος κρατικός εργολάβος», πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας και προσωπικός φίλος του προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια

Τα εκατομμύρια που «έριξε» ο «Μιλτής» για μεταγραφές τα τελευταία πέντε χρόνια, ήταν πρωτοφανή για μία ομάδα χωρίς ευρωπαϊκή προοπτική. Το ίδιο και τα εκατομμύρια που έβγαλε από τη «τσέπη» του και τα έδωσε στην ομάδα…. Εκατομμύρια, πολλά εκ των οποίων έχουν προέλθει από έργα του δημοσίου, που αναλάμβανε ο κ. Νεοφύτου επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια.

Φεύγοντας από τη θέση του προέδρου της ομάδας,  δήλωσε ότι ο «κύκλος προσφοράς του στο σωματείο έχει κλείσει»… Ό,τι είχε να προσφέρει , το προσέφερε «με δυσβάστακτο  προσωπικό και επαγγελματικό κόστος».

Το ίδιος δυσβάστακτο κόστος που είχε και η διάρκεια της προεδρίας του για το «πράσινο» σωματείο. Φεύγοντας «δώρισε» στην Ομόνοια τα χρήματα, περίπου 13 εκατ. ευρώ και την άφησε με ένα τεράστιο έλλειμμα.

Νεοφύτου και Χριστόφιας φαίνεται πως ακολουθούν την ίδια καταστροφική πορεία. Ο πρώτος στο πηδάλιο της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο δεύτερος στο πηδάλιο του κράτους.

Ο πρώτος αφήνοντας την ομάδα και τους οπαδούς της μ ένα αβέβαιο μέλλον λόγω κακοδιαχείρισης , ο δεύτερος αφήνοντας τους πολίτες της χώρας του «βορά» στους δυσβάστακτους όρους που θέτει η τρόικα για να «σωθεί» η κυπριακή οικονομία.