Κύπρος: Συνελήφθησαν 21 άτομα για κυβεία

Συνολικά 21 άτομα συνελήφθησαν απο την Αστυνομία χθες βράδυ για κυβεία στα πλαίσια επιχείρησης  σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθερα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λάρνακας, του Τμήματος Μικροπαραβάσεων και ΟΥΛΑΕ Λάρνακας, διενήργησαν μεταξύ των ωρών 10.30 μ.μ. – 11.20 μ.μ. χθες, επιχείρηση σε υποστατικό στη Λάρνακα.Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υποστατικό, εντοπίστηκαν 11 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Τα πιο πάνω πρόσωπα, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Στο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των €340, 262 φίσιες, 1008 τραπουλόχαρτα και ένα τραπέζι με τσόχα. 

Εξάλλου, γύρω στις 11.45 μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διεξήγαγαν έρευνα σε καφενείο στη Λεμεσό όπου εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Τα πιο πάνω πρόσωπα, μαζί με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα. Στο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, αριθμός φισιών και τραπουλόχαρτων.

Επίσης, γύρω στις 11.35 μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, διεξήγαγαν έρευνα σε καφενείο στη Λευκωσία όπου εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Τα πιο πάνω πρόσωπα, μαζί με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.Στο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των 253 ευρώ, καθώς και αριθμός τραπουλόχαρτων.