Όλο πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 3ης αγωνιστικής

Μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων επιστροφή στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι και άλλα πέντε παιγνίδια που παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξαν ότι θα έχουμε και φέτος ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες έχουν προσθέσει ποδοσφαιριστές στο δυναμικό τους στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και αναμένεται να δούμε και νέα πρόσωπα στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής.

Το Σάββατο θα έχουμε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ομάδων που στοχεύουν στην διεκδίκηση του τίτλου. Η ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ που πέτυχαν από δύο νίκες στις δύο πρώτε αγωνιστικές θα συναντηθούν στο Στάδιο ΓΣΖ ενώ στο Τσίρειο Τσίρειο την Κυριακή θα έχουμε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ.

Και τα υπόλοιπα πέντε παιγνίδια συγκεντρώνουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού είμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου και ακόμα δεν υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα για την δυναμικότητα κάθε ομάδας.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σε τρείς δόσεις και είναι αφιερωμένη στα Πρωταθλήματα Grassroots μετά από απόφαση της UEFA να αφιερωθεί αυτή η βδομάδα στην ανάπτυξη και την προβολή του παιδικού ποδοσφαίρου Grassroots.

Και στους επτά αγώνες της 3ης αγωνιστικής, παιδιά με πανό που θα προβάλλουν τα Grassroots θα προπορεύονται των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 3ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 12.09.2015
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς 19:00 (PRIMETEL)
ΠΑΦΟΣ FC – AΡΗΣ 19:00 (CYTAVISION)
ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ 20:00 (CYTAVISION)

ΚΥΡΙΑΚΗ, 13.09.2015
ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 18:00 (CYTAVISION)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας 19:00 (CYTAVISION)
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ 19:00 (PRIMETEL)

ΔΕΥΤΕΡΑ, 14.09.2015
ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 19:00 (CYTAVISION)