Όλα τα παράδοξα συμβαίνουν στο Δήμο Στροβόλου, με τις «εμμονές» κάποιων…

Τα «καμώματα» της Άννας Καρύδη εδώ και 25 χρόνια στο Δήμο Στροβόλου

Όλα τα παράδοξα συμβαίνουν στο Δήμο Στροβόλου σε σχέση με την πλήρωση της θέσης του Δημοτικού Γραμματέα

Συνέρχεται σήμερα Δευτέρα 10.06.2019 η Επιτροπή Προσωπικού του Δήμου Στροβόλου για συνέχιση της διαδικασίας για πλήρωση της θέσης του Δημοτικού Γραμματέα με την περαιτέρω εξέταση των αιτήσεων για τη μοριοδότηση των υποψηφίων σε σχέση με την πείρα και τα άλλα ακαδημαϊκά προσόντα τους.

Ως γνωστό ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρία του τον περασμένο μήνα Μάιο προχώρησε στον έλεγχο των αιτήσεων των υποψηφίων για τη θέση και αποφάνθηκε ποιοι από τους υποψηφίους κατέχουν το πλεονέκτημα του σχεδίου υπηρεσίας.

Από έγκυρη πληροφόρηση της Λαιμητόμος.com επειδή το αποτέλεσμα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ευνοεί συγκεκριμένη υποψήφια και κουμέρα του Προέδρου της Δημοκρατίας που βεβαίως βεβαίως την στηρίζει ως άριστη η μεγαλύτερη δημοτική ομάδα που είναι αυτή του ΔΗΣΥ έχοντας τις ευλογίες του «λόφου» γίνεται προσπάθεια επαναφοράς του θέματος του πλεονεκτήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο για επανεξέταση της αίτησης της συγκεκριμένης υποψήφιας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των ομάδων ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι και Συμμαχία Πολιτών είναι έξαλλοι πλέον με όλα αυτά και ιδιαίτερα τόσο με την εμμονή της κυρίας Καρύδη την οποία θεωρούν ότι με τα «καπρίτσια» της ταλαιπωρεί εδώ και 25 χρόνια τον Δήμο όσο και με την επιμονή της δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ για επαναφορά του θέματος από τη στιγμή που πάρθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

Μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι ακόμη και του ΔΗΣΥ σημειώνουν στο παρασκήνιο ότι ούτε Δημοτικός Μηχανικός δεν έπρεπε να ήταν αν ληφθούν υπόψη οι παλιές αμαρτίες του Δήμου την περίοδο κατασκευής των αποθηκών στην περιοχή Ορφανίδη, η αλαζονική και απότομη συμπεριφορά της προς όλο τον κόσμο (υπαλλήλους, δημότες κτλ) και η όλη συγκεντρωτική διαχείριση του Τεχνικού Τμήματος που αφορά την καθυστέρηση στην έκδοση αδειών οικοδομής κατατάσσοντας τον Δήμο Στροβόλου ανάμεσα στους τελευταίους παγκυπρίως.

Η θέση του Δημοτικού Γραμματέα ενημερωτικά είναι κενή από το 2014 και εδώ και 5 ½ χρόνια οι ανάγκες καλύπτονται από δύο ανώτερους λειτουργούς του Δήμου (τον κ. Γιώργο Χριστοδούλου και την κ. Άννα Καρύδη) με την εκ περιτροπής αναπλήρωση ανά τρίμηνο, με αποτέλεσμα η Υπηρεσία του Δήμου να υπολειτουργεί με όλα τα αρνητικά αντίκτυπα τόσον μέσα όσον και έξω από το Δήμο.

Το ερώτημα είναι τι ρόλο παίζει στο όλο θέμα ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους σε όλη αυτήν την υπόθεση και αφήνει τα πράγματα να εξελίσσονται χωρίς να κάνει κάτι για να προχωρήσουν και επιτέλους να πληρωθεί αυτή η νευραλγική θέση για το Δήμο Στροβόλου!

Ρεπορτάζ, Ιωάννα Μάντη