Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός

Στις 11 Ιουνίου η Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων σχηματίζει τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Εσείς και το ταίρι σας, ο συγκάτοικός σας ή ένας στενός φίλος, μπορεί να έχετε μια έμπνευση: Να ομορφύνετε τον χώρο σας ή να παρασυρθείτε από τις κοινές ονειροπολήσεις σας. Το να παρασυρθείτε από αυτή τη ρομαντική ενέργεια σας φέρνει πιο κοντά.

Στις 14 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης θα είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα σχηματίσει ένα τρίγωνο που φέρνει αρμονία, με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Μπορεί να βρεθείτε να κάνετε παθιασμένες και ουσιαστικές συζητήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Αυτή η επιρροή διεγείρει τη δημιουργικότητά σας και την ορμή σας για δράση πάνω σε αυτά που ανακαλύπτετε.

 Ταύρος

Στις 11 Ιουνίου, η Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Το μυαλό σας μπορεί να περιπλανιέται: Να φαντάζεστε τρόπους που θα μπορούσατε να εμπλουτίσετε το πρόγραμμα της εργασίας σας, με περισσότερη διασκέδαση και δημιουργικότητα. Κρατήστε αυτές τις παρορμήσεις, γράψτε τις και μοιραστείτε τις με άλλους. Μπορεί να μην είναι τόσο ουτοπικές όσο πιστεύετε.

Στις 14 Ιουνίου, ο Άρης στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στον ένατο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Οι προσπάθειες να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να συζητήσετε για τολμηρές, μεγάλες ιδέες με άλλους, μπορούν να αποδειχθούν απογοητευτικές. Μπορεί επίσης να έχετε χαμηλή ενέργεια, ειδικά όταν πρόκειται για την αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους. Θα το ξεπεράσετε με την υπομονή σας και ίσως με μερικές βαθιές αναπνοές.

Δίδυμοι

Στις 11 Ιουνίου, η Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με την προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη στο ζώδιό σας: Θα λαχταράτε χαρούμενες συνδέσεις με φίλους και εραστές. Θα είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί και εκφραστικοί, ακόμα περισσότερο απ’ όσο συνήθως, με τα συναισθήματά σας. Αγκαλιάστε αυτή την παρόρμηση. Με αυτό τον τρόπο θα αισθανθείτε ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σας ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα.

Στις 14 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει ένα ευχάριστο τρίγωνο με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να έχετε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης γύρω από μια καλλιτεχνική προσέγγιση σε ένα σημαντικό πρότζεκτ. Όσο περισσότερο πάθος φέρνετε στο τραπέζι, τόσο πιο πολύ θα ανταμειφθείτε από το αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Στις 11 Ιουνίου, η Σελήνη θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας της οικιακής σας ζωής. Θα σχηματίσει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ερμή και τον προσανατολισμένο στη δράση Άρη στο ζώδιό σας. Θα δημιουργήσει τριβές στις αλληλεπιδράσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλά θα κάνετε να βάλετε μια τεταμένη συζήτηση σε αναμονή, μέχρι να επικρατήσει η ψυχραιμία.

Στις 14 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Αυτή η όψη θα σας κάνει να λαχταράτε μια αποκαλυπτική, ίσως μάλιστα και ουτοπική εμπειρία. Το να δείτε ένα έργο, μια έκθεση στο μουσείο ή να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή, μπορεί να ικανοποιήσει την παρόρμηση να εξερευνήσετε, να μάθετε και να μεγαλώσετε.

Λέων

Στις 10 Ιουνίου, ο Ήλιος στο ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης βρίσκεται σε αντίθεση με τον τυχερό Δία στον πέμπτο οίκο σας της δημιουργικότητας. Το να πάρετε μια καλλιτεχνική προσέγγιση σε ένα ομαδικό έργο, μπορεί να μεταφραστεί σε ανταμοιβές – ίσως και μια χαρούμενη γιορτή.

Στις 14 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας: Ανεβαίνει η ένταση της βαθύτερης σύνδεσής σας. Θα νιώσετε ιδιαίτερα αισθησιακοί, δημιουργικοί και σε αρμονία με τη διαίσθησή σας. Το να το μοιραστείτε αυτό με ένα ξεχωριστό άτομο, θα θέσει το σκηνικό για πάθος.

Παρθένος

Στις 11 Ιουνίου, η Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την κοινωνική Αφροδίτη στον δέκατο οίκο της καριέρας σας. Σκεφτόσασταν να κάνετε ένα δημιουργικό έργο ή ονειρευόσασταν να πάρετε ένα ρίσκο με την επαγγελματική πορεία σας; Καλά θα κάνετε να απευθυνθείτε στους συναδέλφους σας τώρα. Οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές ιδεών σας βάζουν στη θέση για αναγνώριση και ανταμοιβή.

Στις 16 Ιουνίου, ο τυχερός Δίας θα είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να εμπλακείτε σε μεγάλες ιδέες και σχέδια, για στόχους που μοιράζεστε με το ταίρι σας και/ή με αγαπημένους σας. Το μειονέκτημα είναι ότι ίσως δεν μπορείτε να τελειοποιήσετε όλες τις λεπτομέρειες ακόμα. Αφήστε το όραμα να σιγοβράσει πριν κάνετε την κίνησή σας.

Ζυγός

Στις 11 Ιουνίου η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα ενθαρρύνει την όρεξή σας να μάθετε και να δουλέψετε πάνω στην προσωπική σας ανάπτυξη. Κοιτάξτε μια νέα τάξη γιόγκα ή διαλογισμού ή πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία. Η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας με τη διερεύνηση νέων μορφών αυτοφροντίδας, μπορεί να οδηγήσει σε ευεργετικά αποτελέσματα.

Στις 16 Ιουνίου, ο επεκτατικός Δίας στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε περισσότερα από τα ρεαλιστικά όσο αφορά το σχέδιό σας για την υγεία. Μια μετρημένη προσέγγιση σας εξυπηρετεί καλύτερα… Μέχρι να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δεσμευθείτε σε μια μεγάλη αλλαγή.

 Σκορπιός

Στις 11 Ιουνίου, η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα μεγεθυνθεί η επιθυμία σας να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με το ταίρι σας ή έναν πιθανό εραστή. Να μοιράζεστε ό,τι υπάρχει στην καρδιά σας μέσω λέξεων ή ενεργειών: Μπορεί να οδηγήσει σε μια περίοδο που θα αλλάξει την τροπή του παιχνιδιού. Θα σας μείνει αξέχαστη και θα έχει σοβαρά καυτή ατμόσφαιρα.

Στις 16 Ιουνίου, ο Δίας στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει τετράγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σας της διασκέδασης. Θα σας εμπνεύσει να πάρετε μια πραγματικά φανταστική προσέγγιση στα επαγγελματικά σας σχέδια. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να δείτε μόνο τις δυνατότητες και όχι τόσο τις προκλήσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν. Οπότε θα πρέπει να περιμένετε, μέχρι να μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως την κατάσταση πριν κάνετε την κίνησή σας.

Τοξότης

Στις 11 Ιουνίου, η Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την κοινωνική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο των σχέσεων. Να δουλέψετε σε κάτι ομαδικό, ειδικά κάτι που να έχει δημιουργική κατεύθυνση: Θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα τώρα στις συλλογικές σχέσεις σας, όπως και για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Στις 14 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, στον τέταρτο οίκο σας της ζωής σας στο σπίτι. Μπορεί να έχετε την έντονη επιθυμία να μείνετε μέσα με το ταίρι σας ή έναν πιθανό εραστή. Ο χρόνος που περνάτε μόνοι σας και οι βαθιές συζητήσεις, θα μεταφέρουν τον δεσμό σας στο επόμενο επίπεδο.

 Αιγόκερως

Στις 11 Ιουνίου, η Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Θα θέλετε να συνεργαστείτε με άλλους για ένα σημαντικό έργο. Το να επιτρέψετε σε όλους να βάλουν κάτι και να φέρουν ιδέες, θα φέρει πολύ πιο αποδοτικό αποτέλεσμα.

Στις 14 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Η συνεργασία με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο θα μπορούσε να πάρει μια απογοητευτική στροφή. Μπορεί να νιώθετε πως ό,τι κι αν κάνετε, δεν είστε σε θέση να σημειώσετε την πρόοδο που πιστεύατε ότι είστε στο δρόμο να κάνετε. Η υπομονή είναι το κλειδί.

Υδροχόος

Στις 11 Ιουνίου ο Ήλιος είναι στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον τυχερό Δία στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε ανάγκη να βγείτε και να είστε πιο κοινωνικοί από το συνηθισμένο. Θα είναι αποκαταστατικό για τις σχέσεις σας να απολαύσετε την παρέα των πιο κοντινών φίλων και αγαπημένων σας, να ακολουθήσετε με τη φυσική ροή του χρόνου.

Στις 14 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης είναι στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα έχετε την ώθηση να βουτήξετε σε μια μεγάλη, συνεχιζόμενη επαγγελματική προσπάθεια. Όσο πιο πολύ το θέλετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή.

Ιχθύες

Στις 14 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης στον πέμπτο οίκο σας του έρωτα, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Θα νιώθετε πιο σίγουροι, αισθησιακοί και θα λαχταράτε να συνδεθείτε με το ταίρι σας ή έναν πιθανό εραστή. Είναι αναπόφευκτο να παρασυρθείτε από τις ονειροπολήσεις σας τώρα, γι’ αυτό κάντε το και απολαύστε τη βόλτα.

Στις 16 Ιουνίου, ο τυχερός Δίας στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Σας παρέχει ένα κύμα έμπνευσης, να κυνηγήσετε ένα τολμηρό επαγγελματικό όνειρο. Έχετε τελειοποιήσει το ευρύτερο όραμά σας, αλλά οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι λίγο θολές ακόμα. Περιμένετε πριν δράσετε, μέχρι να έχετε περισσότερες πληροφορίες που θα σας ωφελήσουν.