Ψάχνει λύση για το ΣΥΚΑΛΑ ο Αναστασιάδης

ΠτΔ – Αντιπροσωπεία ΣΥΚΑΛΑ Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχεται αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ). // PoR – SYKALA delegation Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, receives a delegation from the Laiki Bank Depositors Association (SYKALA).

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία του ΣΥΚΑΛΑ, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «αναγνωρίζει η Πολιτεία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Κυβέρνηση πως κάποιοι συμπολίτες μας έχουν υποστεί κόστος, λόγω των λαθών και των παραλείψεων του παρελθόντος, πρώτα από όλα στην πραγματική οικονομία, επιχειρήσεις έκλεισαν, χάθηκαν θέσεις εργασίας, αλλά και στον τραπεζικό τομέα όπου οι καταθέτες έχουν υποστεί ζημιά. Αναγνωρίζεται αυτό το γεγονός. Θεωρώ πως πρέπει την ίδια ώρα να αναγνωρίζεται η δυσκολία του κράτους να γυρίσει το χρόνο πίσω και να αναιρέσει αυτό το κόστος, αυτή τη ζημιά που έχουν υποστεί αυτοί οι συμπολίτες μας.
Παρόλα αυτά συμφωνήσαμε πως θα συνεχίσουμε τον διάλογο».

ΦΩΤΟ: Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ)