Χώρισε η Pamela Anderson 12 μέρες μετά τον γάμο της…

Ο πέμπτος γάμος της Pamela Anderson σίγουρα θα μείνει στην ιστορία αφού διαλύθηκε 12 μόλις μέρες μετά. Η 52χρονη ηθοποιός, που δεν σταματά να μας εκπλήσσει, παντρεύτηκε τον Jon Peters στο Μαλιμπού στις 20 Ιανουαρίου.

“Υπάρχουν όμορφα κορίτσια παντού. Έχω την επιλογή, όμως, εδώ και 35 χρόνια, δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Pamela” είχε σχολιάσει ο 74χρονος κινηματογραφικός παραγωγός.

“Ο Jon είναι το αυθεντικό “κακό παιδί” του Χόλιγουντ -κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά σαν οικογένεια. Η ζωή του συνήθιζε να με τρομάζει, τόσο υπερβολική για ένα κορίτσι σαν εμένα. Τώρα έχω δει περισσότερα και συνειδητοποιώ… ήταν εκεί όλον τον καιρό. Ποτέ δεν με απογοήτευσε- πλέον είμαι έτοιμη και αυτός επίσης. Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον αδιαπραγμάτευτα. Είμαι τυχερή γυναίκα. Απόδειξη πως ο Θεός έχει σχέδιο” είχε πει η Andesron μετά το γάμο.

Τα σύννεφα όμως ήρθαν νωρίς σε αυτό το γάμο. Η 52χρονη σταρ επανήλθε με δηλώσεις της στα media: “Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να αξιολογήσουμε ξανά τι θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη μια πολύπλοκλη διαδικασία. Με την αλήθεια στο μυαλό μας, έχουμε αποφασίσει από κοινού να ξεφύγουμε από τα τυπικά και να δώσουμε βάση σε αυτή τη μεταξύ μας διεργασία.”

Να θυμίσουμε ότι η Pamela Anderson παντρεύτηκε το 1995 τον Tommy Lee, παρέμειναν παντρεμένοι 3 χρόνια και απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον 23χρονο σήμερα Brandon και τον 22χρονο Dylan. Τρίτος σύζυγός της για έναν μόλις χρόνο έγινε ο Kid Rock (2006-7) και μετά παντρεύτηκε δύο φορές τον Rock Salomon (2007-8, 2014-5).