Χωριό στην Αθήνα αποκτά ο Άη Βασίλης

Ένα κλειστό θεματικό πάρκο 12.000 στρεμμάτων με 4 μαγικές Χώρες και πολύ πλούσιο πρόγραμμα για τα παιδιά στήνεται στην Παιανία, στο χώρο του MEC. Από την 1η  Δεκεμβρίου ο Άη Βασίλης έρχεται στην Αθήνα και θα τον βρείτε στο Santa Claus Kingdom.

Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο τέτοιας έκτασης στην Αθήνα. Παρά την κρίση, οι δραστηριότητες για τα παιδιά έχουν εμπλουτιστεί φέτος στην πόλη που φιλοξενεί πολλές και αξιόλογες παιδικές παραστάσεις με χαμηλό εισιτήριο.

Το βασίλειο του Άη Βασίλη που θα στηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα υπόσχεται πολλά: το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας, συναυλίες, θέατρο, laser show, 3D προβολές, χιονοτσουλήθρες και φαγητό! Όλα αυτά αναπτύσσονται σε τέσσερις Χώρες, ακολουθώντας την κατά Disneyland λογική των θεματικών πάρκων.

Στη Χώρα των Πάγων το σκηνικό είναι λευκό. Εκεί υπάρχει το εργαστήριο του Αη Βασίλη, το παγοδρόμιο και ένα τεράστιο ιγκλού με laser show.

Στη Χώρα της Φαντασίας θα υπάρχει μεγάλο καρουζέλ, λούνα παρκ και παιχνίδια.

Στη Χώρα της Περιπέτειας υπάρχει το Μυθολογικό Πάρκο, μια ωραία ιδέα για να μάθουν τα παιδιά τους ήρωες της Ελληνικής Μυθολογίας. Επίσης, δεινόσαυροι, στίβος αναρρίχησης και άλλες δραστηριότητες υψηλής αδρεναλίνης. Στην ίδια Χώρα θα φιλοξενούνται οι συναυλίες και οι θεατρικές παραστάσεις.

Στη Χώρα της Ευτυχίας όλα είναι φουσκωτά και λειτουργεί πίστα babycart. Επίσης εκεί έχει προβλεφθεί φύλαξη ώστε να ξεκουράζονται οι γονείς.

Τιμή εισιτηρίου: 3€ τις καθημερινές, 4€ τα Σαββατοκύριακα.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται 4 θεάματα, 1 παιχνίδι,  1 παιδική παράσταση και μία συναυλία τα Σαββατοκύριακα και από τις 22/12 μεχρι τις 3/1.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 11:00 ως τις 23:00

Διεύθυνση Μ.E.C. Παιανίας: Λεωφόρος Αθηνών- Λαυρίου 301
Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα). Μετρό, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας (δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία προς το M.E.C.)