Χυδαίος λίβελλος σε βάρος Αναστασιάδη

Την  αλήθεια με το «μικροσκόπιο» θα πρέπει πλέον να αναζητούν οι αναγνώστες …αριστερόστροφης εβδομαδιαίας εφημερίδα που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή. Ο κιτρινισμός της έχει σπάσει πλέον κάθε ρεκόρ, κάτι που καταδεικνύει και τον πανικό των στελεχών της αλλά και των αφεντικών που υπηρετούν!

Μάλλον, οι ιθύνοντες της …καλής εφημερίδας βλέπουν τις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται και τρομάζουν. Και για αυτό ίσως έχουν χάσει, κυριολεκτικά, την …μπάλα με τον κιτρινισμό τους!

Με λάσπη και ψευτιές, λοιπόν, η συγκεκριμένη εφημερίδα που στηρίζει απροκάλυπτα τον Δημήτρη Χριστόφια, επιτέθηκε με χυδαιότητα στον υποψήφιο Νίκο Αναστασιάδη, τον οποίο στηρίζουν ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ-ΕΥΡΩΚΟ καθώς επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’ και αρκετοί Ιεράρχες. Οι μόνοι που γλύτωσαν από την λάσπη της, είναι Επίσκοπος Τηλλυρίας Νικηφόρος και ο Ταμμασσού Ησαΐας. Οι λόγοι που τα συγκεκριμένα πρόσωπα έμειναν εκτός του λιβελογραφήματος, για μας είναι ευνόητοι και καλό είναι το ψάξουν και οι αναγνώστες μας.

Δεν είχαν λοιπόν με τι προπαγανδίσουν και κυκλοφόρησαν με πρωτοσέλιδο, σύμφωνα με το οποίο σε περίπτωση που νέος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης, τότε θα κινδυνεύσουν οι σχέσεις της Κύπρου με την Ρωσία! Πραγματικά, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι η …επιτομή της κιτρινίλας για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα, οι συγκεκριμένοι λιβελογράφοι μάλλον πιστεύουν ακόμη πως υπάρχει ακόμη η Σοβιετική Ένωση. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι σήμερα υπάρχει η Ρωσική Δημοκρατία.

Επίσης, αγνοούν ακόμη και το πρόσφατο πρωτοσέλιδο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας στη Μόσχα, το οποίο είχαμε αναδείξει και εμείς εδώ στη Λαιμητόμο, από τις 7 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για το δημοσίευμα της «Κommepcahtb» υπό τον τίτλο: «Η εκλογή Αναστασιάδη θα ανοίξει το δρόμο για το Ρωσικό δάνειο». Η εφημερίδα αποκάλυπτε τα σχέδια των Ρώσων για την οικονομική συνεισφορά τους προς την Κύπρο, υπό την προϋπόθεση να εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Νίκος Αναστασιάδης.

Ας το δεχτούν επιτέλους πως ολόκληρη η ρωσική κυβέρνηση περιμένει την αποχώρηση Χριστόφια για να τείνει χείρα βοηθείας προς την Κύπρο, και ας αφήσουν τη λάσπη και τον κιτρινισμό γιατί εκτίθενται…