Χρυσές Σφαίρες 2020: Οι χειρότερες και οι καλύτερες εμφανίσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρυσές Σφαίρες 2020: Οι χειρότερες και οι καλύτερες εμφανίσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ενδιαφέρον για τις «Χρυσές Σφαίρες» δεν εντοπίζεται μόνο στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Όπως σε κάθε μεγάλη εκδήλωση, έτσι και στη φετινή τα βλέμματα αιχμαλώτισαν και οι στιλιστικές επιλογές των διασήμων. Ορισμένες λαμπερές, εντυπωσιακές πρόδιδαν την πολύωρη επεξεργασία πάνω στην επιλογή του ρούχου. Άλλες εμφανίσεις όμως αποτέλεσαν στιλιστική παραφωνία…

Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις εκείνη της Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα σταρ εμφανίστηκε με ογκώδη τουαλέτα με λευκό κάτω μέρος, χρυσό και πράσινο φιόγκο στο μπούστο.

Οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να βρουν τι τους θύμιζε η Τζένιφερ Λόπεζ χθες στις Χρυσές Σφαίρες 2020, με άλλους να μιλούν για χριστουγεννιάτικο δώρο με φιόγκο και άλλους να θυμούνται τη Φοίβη από τα «Φιλαράκια».

Επόμενη στη λίστα η Γκουίνεθ Πάλτρόου στις Χρυσές Σφαίρες 2020 η οποία επέλεξε μια διάφανη τουαλέτα σε καφέ χρώμα. Το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα της δεν άφησε τίποτα στη φαντασία, καθώς ήταν εντελώς διαφανές ειδικά στο πίσω μέρος.

Το Twitter και εδώ είχε άποψη με ορισμένους να θυμούνται τον ήρωα Chaka από το «Land of the Lost».

Στα social media, πάντως, τρόλαραν και την Ρις Γουίδερσπουν για τη χθεσινή της εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες 2020, η οποία επέλεξε μια λευκή μάξι τουαλέτα.


Επίσης, η Taylor Swift απογοητεύθηκε και απογοήτευσε μέσα στην υπερβολικά λουλουδιαστή τουαλέτα της.

Η Nicole Kidman έλαμψε μέσα στο κόκκινο, στράπλες φόρεμά της, η Κέιτ Μπλάνσετ τους άφησε όλους άφωνους με το πλισέ φόρεμα της Μαίρη Κατράντζου και ο Billy Porter έφερε άλλο αέρα στο κόκκινο χαλί μέσα στο λευκό φράκο με πουπουλένια ουρά, το γυναικείο τσαντάκι με την αλυσίδα και τα κοσμήματα των 14 εκατομμυρίων δολαρίων πάνω του.

Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις, που έδωσαν τροφή για σχόλια και οι λαμπερές προσωπικότητες πίσω από αυτές, στις Χρυσές Σφαίρες 2020, παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο, το οποίο είναι άκρως απολαυστικό.

Ποιες κέρδισαν το στιλιστικό χειροκρότημα; Οι  Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Cate Blanchett και Helen Mirren ήταν όλες νικήτριες στο κόκκινο χαλί.

Έτσι, το πρώτο βαρέων βαρών κόκκινο χαλί για το 2020 έδωσε μια αστραφτερή προειδοποίηση για τα Όσκαρ που έρχονται.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τις εμφανίσεις: