Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Όσο κι αν σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο, τώρα μπορείτε να μειώσετε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Κριοί! Μια γυναίκα με ισχύ θα σας στηρίξει σε κάτι που σας άγχωνε. Αλλά εναπόκειται σ’ εσάς να προσεγγίσετε αυτή τη μέντορά σας. Αποδεχθείτε τη βοήθεια, επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος και ανακουφισμένος. Και αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάποια, εμπνευστείτε διαβάζοντας τη βιογραφία κάποιας που θαυμάζετε. Παράλληλα, μπορεί εσείς να βοηθήσετε ένα λιγότερο έμπειρο άνθρωπο του κύκλου σας. Όλα αφορούν την τροφοδότηση της αλυσίδας για το καλό κάρμα!

Ταύρος

Δεν είχατε τα αποτελέσματα που αναμένετε, αγαπητοί Ταύροι; Κατά πάσα πιθανότητα, δεν εκφράσατε με διαύγεια τα ζητούμενά σας! Τώρα θα είστε πολύ πιο ξεκάθαροι και μπορείτε να βρείτε τις χρυσές τομές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα δείτε περισσότερες αποδόσεις με τη συνέργεια και κοιτώντας το μέλλον, αντί να εστιάζετε σε όσα μπορεί να πήγαν στραβά. Αν θέλετε να προωθήσετε μια καινούργια ιδέα σας, πολλοί θα είναι πρόθυμοι να συμπράξουν μαζί σας. Η ευτυχία σας για το 2020, βρίσκεται στην προσέγγιση των ανθρώπων που έχετε σύμπνοια απόψεων!

Δίδυμοι

Ποια είναι τα οικονομικά σας οράματα για το 2020, αγαπητοί Δίδυμοι; Μια δημιουργική συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, κεντρίζει τις πτυχές σας του πλούτου! Αδράξτε την έμπνευση και εκφράστε τις πολλές ιδέες σας. Παραμείνετε σε συνεργατικό πνεύμα, ενώ σκέφτεστε ποιο ταλέντο σας θα μπορούσατε να «μεταφράσετε» σε χρήμα. Υπάρχουν τομείς για τους οποίους οι άνθρωποι του στενού σας κύκλου ζητούν τη συμβουλή σας. Ίσως μέχρι τώρα να παραβλέπατε κάτι προφανές για τους άλλους!

Καρκίνος

Αναζητάτε συμμάχους για τα σχέδιά σας προσωπικής ή επαγγελματικής φύσεως, αγαπητοί Καρκίνοι; Αν ταξιδεύετε, ίσως νιώσετε σπίθες για ένα άτομο που γνωρίσατε καθ’ οδόν. Εξίσου πιθανό είναι να έρθετε σε επαφή με μια τέτοια γνωριμία, για την προώθηση ενός εγχειρήματός σας. Μειώστε την ταχύτητα σε ό,τι κάνετε, για να γευτείτε την απόλαυση της στιγμής και να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Μιλήστε με έναν φίλο αντί να του στείλετε μήνυμα, πάρτε την πιο μακριά διαδρομή για να γυρίσετε στο σπίτι. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι περάστε χρόνο με το ταίρι σας, σχεδιάζοντας την επόμενη απόδρασή σας!

Λέων

Μειώστε τον τόνο σας, αγαπητοί Λέοντες. Θα κερδίσετε περισσότερα με την ευγένεια, παρά με την ορμή ή την εκτόξευση διαταγών προς τους άλλους! Μια τρυφερή συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, απαιτεί τρυφερές προσεγγίσεις. Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε τους συνεργάτες τους και να ανταλλάξετε απόψεις. Όσον αφορά τα προσωπικά σας, τα μικρά πράγματα θα έχουν τώρα σημασία. Αντί για ένα μήνυμα, στείλτε ένα ερωτικό ραβασάκι ή ετοιμάστε ένα δείπνο για το αντικείμενο του πόθου σας!

Παρθένος

Ενδώστε στις δονήσεις της αγάπης και κάντε τη προτεραιότητά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Μια τρυφερή γωνία ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, θα κάνει τις ρομαντικές επαφές πιο πικάντικες. Θα δείτε να αγγίζετε τη χρυσή τομή της προσέγγισης, αν τολμήσετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Ενδώστε και στη γενναιόδωρη παρόρμησή σας, ετοιμάζοντας ένα μικρό δέμα προσφοράς για έναν άνθρωπο που ξέρετε ότι δυσκολεύεται. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, αξίζει τον κόπο να φανείτε και λίγο ευάλωτοι καθώς μιλάτε για συναισθήματα!

Ζυγός

Το μικρόβιο της εσωτερικής διακόσμησης θα σας προσβάλει με ένταση, αγαπητοί Ζυγοί! Η ανάγκη σας θα είναι να βάλετε περισσότερη λάμψη αλλά και θαλπωρή στο περιβάλλον σας. Η παραγωγικότητα δεν αφορά απαραίτητα μόνο τα εργασιακά… Μπορεί να πρακτική εφαρμογή σε όλα, γι’ αυτό ανανεώστε τους χώρους σας. Το βάψιμο ενός τοίχου ή ένας διαφορετικός πίνακας, μπορούν να βελτιώσουν τη ροή της ενέργειας. Να ξέρετε ότι θα καταφέρετε ό,τι κι αν θελήσετε, ακόμα κι αν τα οικονομικά σας είναι στενά.

Σκορπιός

Το πιο ισχυρό αφροδισιακό είναι μια ευφυής συζήτηση, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σαγηνευτική συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα σας μετατρέψει σε ορμητικούς στο φλερτ. Τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα, με ένα έντονο βλέμμα διαρκείας. Και αφού λάβετε την ανταπόκριση που αναμένετε, περάστε στο διάλογο. Αρχίστε με μια προκλητική ερώτηση αλλά μην μιλήσετε μόνο εσείς… Θα κάνετε πιο σέξι της συνέχεια της βραδιάς, αν αποδείξετε και πόσο καλοί ακροατές μπορείτε να είστε!

Τοξότης

Ώρα να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας, αγαπητοί Τοξότες! Εστιάστε στο να του προσφέρετε ηρεμία και φόρτιση, τόσο σωματική όσο και πνευματική. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η συνεύρεση του Ήλιου με τον τρυφερό Ποσειδώνα. Αγνοήστε τα όποια «επείγοντα» και συντονιστείτε με την εσωτερική σας πτυχή, με ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ένα απολαυστικό αφρόλουτρο. Μετά χαρείτε ένα ιδιαίτερο δείπνο με προσεγμένα υλικά, φορέστε τις απαλές πυτζάμες σας και κουρνιάστε στον καναπέ. Να θυμάστε ότι όσο πιο καλά νιώθετε, τόσο πιο δημιουργικοί θα είστε και πιο θετική ενέργεια θα εκπέμπετε!

Αιγόκερως

Μην βιάζεστε να γυρίσετε ξανά στην παραγωγική καθημερινότητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ακόμα και οι πιο πολυάσχολοι, θα νιώσετε τις κοινωνικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα. Ο Ήλιος από το ζώδιό σας έχει μια θερμή συνάντηση με τον Ποσειδώνα, που σας ωθεί να αναζητήσετε την ανθρώπινη επαφή. Συζητήστε περισσότερο με τους συναδέλφους στη δουλειά, κάντε πιο φιλικές τις προσεγγίσεις σας. Οι επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να σας ανοίξουν ανέλπιστες πόρτες για επαγγελματικές ή φιλικές διευρύνσεις των προοπτικών σας!

Υδροχόος

Μήπως πρέπει να σας θυμίσει κάποιος ότι η μαγεία βρίσκεται στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Υδροχόοι; Αυτό θα κάνει μια σύμπραξη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα! Μην χάσετε τη στιγμή, επειδή προσπεράσατε τα τριαντάφυλλα χωρίς να σταθείτε να τα μυρίσετε. Οι απολαύσεις δεν βρίσκονται στο αδιάκοπο τρέξιμο για διεκπεραίωση υποχρεώσεων… Πρέπει να προσθέσετε μια χαρωπή νότα στην καθημερινότητά σας, με ένα αξεσουάρ ή βάζοντας χρώμα στις παρουσιάσεις σας. Αφιερώστε χρόνο στους ανθρώπους γύρω σας για λίγη θερμή κουβέντα, θα φυτέψετε έναν θετικό σπόρο στο μέλλον των μεταξύ σας σχέσεων!

Ιχθύες

Σας κατακλύσει η δημιουργικότητα, αγαπητοί Ιχθύες! Η πλανητική ατμόσφαιρα θα προωθήσει ό,τι αφορά την καριέρα σας, χάρη στη συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα της φαντασίας. Η έμπνευσή σας παίρνει την ανιούσα, γι’ αυτό θέστε στόχους που θα εκπληρώσετε μέχρι το τέλος της μέρας. Προσεγγίστε κάποιες επαφές σας με προθυμία για να διεκδικήσετε συμμετοχή στο επόμενο πετυχημένο εγχείρημά τους. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας!