Χριστοφόρου:”Οχι λαικισμοί και κενές προτάσεις για το φυσικό αέριο”

Αιχμές κατά των προεκλογικών προτάσεων Λιλλήκα για το φυσικό αέριο και την παραχώρηση οικοπέδου στην Ελλάδα, άφησε  ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου. «Η διαχείριση του φυσικού αερίου είναι μια σοβαρή υπόθεση και  σ’ αυτή δεν χωρούν λαϊκισμοί και κενού περιεχομένου υποσχέσεις» τόνισε.

«Οι αποφάσεις που θα λάβουμε σήμερα και οι συμφωνίες στις οποίες θα καταλήξουμε καθορίζουν το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Οι προτάσεις του κ. Λιλλήκα ακούονται εύηχες, αλλά στερούνται σοβαρότητας. Τη μια εξαγγέλλει προπώληση του φυσικού αερίου με την έκδοση ομολόγων, την άλλη προτείνει έκδοση μετοχών σε πολυεθνικές και ξένες τράπεζες και την παράλληλη αποφασίζει να προπωλήσουμε ένα κομμάτι του οικοπέδου 12», αναφέρει ο κ. Χριστοφόρου, σε γραπτή δήλωσή του.

«Σχετικά με την παραχώρηση οικοπέδου στην Ελλάδα ο κ Χριστοφόρου υποστήριξε πως «ο Γ. Λιλλήκας παραδέχθηκε πως δεν έχει ακόμα ολοκληρωμένη πρόταση και θα την ετοιμάσει προσεχώς. Ασφαλώς και το φυσικό αέριο αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη για την έξοδο της πατρίδας μας από την οικονομική κρίση».

Ο υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα και συγκροτημένες προτάσεις για σοβαρή διαχείριση και σωστές συμφωνίες, οι οποίες δεν μπορούν παρά να είναι προϊόν συλλογικότητας και εθνικής συνεννόησης στο κορυφαίο αυτό εθνικό θέμα. Όχι με λαϊκισμούς, εύηχα συνθήματα και άνευ περιεχόμενου υποσχέσεις», καταλήγει.