Χριστοφίδης: Ο «συμπατριώτης» μας κύριος Λο, πάλι απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ

Ο «συμπατριώτης» μας κύριος Λο, πάλι απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, ανέφερε σε δήλωσή του ο Επαρχιακος Γραμματέας ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας, Χρίστος Χριστοφίδης 

Ο περιβόητος κύριος Λο, «συμπατριώτης» και Κύπριος πολίτης με απόφαση της κυβέρνησης Αναστασιάδη – Συναγερμού απασχολεί και πάλι τα διεθνή ΜΜΕ αφού η αμερικανική κυβέρνηση κινεί διαδικασίες εναντίον του για δήμευση της περιουσίας του.

Στην Κύπρο ακόμα περιμένουμε να ξεκαθαρίσει η απόφαση του Υπουργικού για έρευνα σε βάθος αυτών των περιπτώσεων και αφαίρεση υπηκοοτήτων από πρόσωπα τα οποία ποτέ δεν έπρεπε να πάρουν την κυπριακή υπηκοότητα.

Ταυτόχρονα όλη αυτή η ιστορία αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το «πλιάτσικο» και τη διαφθορά που υπήρξε επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη – Συναγερμού γύρω από αυτά τα ζητήματα.

Η κακή διαχείριση του προγράμματος από την κυβέρνηση δημιουργεί προβλήματα στην ουσία του προγράμματος αφήνοντας εκτεθειμένους όλους εκείνους τους σωστούς επιχειρηματίες και επιχειρήσεις οι οποίοι σωστά και αποτελεσματικά αξιοποιούν το πρόγραμμα εδώ και χρόνια.

Χρειάζεται επιτέλους μία συνολική διόρθωση και διευθέτηση του συγκεκριμένου ζητήματος για να καθαρίσει οριστικά το όνομα της Κύπρου και να προχωρήσει η οικοδομική βιομηχανία χωρίς τα βαρίδια των απαράδεκτων χειρισμών της κυβέρνησης Αναστασιάδη – Συναγερμού.