Χριστοδουλίδης για ΓεΣΥ: Επικοινωνιακοί τακτικισμοί δεν μπορούν να το εμποδίσουν

Δρ Δώρος Χριστοδουλίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, Συμμαχίας πολίτών, για ΓεΣΥ: Επικοινωνιακοί τακτικισμοί δεν μπορούν να το εμποδίσουν

Το ΓεΣΥ προχωρά με θετικούς ρυθμούς και όσο και να προσπαθούν οι γνωστοί κύκλοι με επικοινωνιακά τεχνάσματα και ανακοινώσεις να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα, δεν πρόκειται να εμποδίσουν την επιτυχή υλοποίηση του.

Ήδη έχει ενταχθεί πολύ μεγάλος αριθμός ειδικών και άλλων γιατρών. Φαρμακοποιοί και κλινικά εργαστήρια τάχθηκαν υπέρ όπως υπέρ τάχθηκαν και μεγάλα διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές. Επειδή οι πολίτες έχουν αντιληφθεί πως θα πρέπει να στηρίξουν μόνο όσους είναι εντός του Συστήματος είμαστε βέβαιοι ότι ο αριθμός αυτός ολοένα και θα μεγαλώνει.

Το ΓεΣΥ αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση των Κυπρίων και για αυτό όλοι οφείλουμε να το στηρίξουμε. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα ασθενήσει και σε ποια οικονομική κατάσταση θα βρίσκεται όταν αυτό θα συμβεί.

Τέλος, καλούμε τον ΟΚΥΠΥ να επιταχύνει τις διαδικασίες του για την αυτονόμηση αλλά κυρίως για την στελέχωση των κρατικών νοσηλευτηρίων με όλες τις ειδικότητες, με νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και εκσυγχρονισμό των υποδομών, έτσι ώστε να νοσηλευτήρια μας να μπορέσουν να καλύψουν μεγάλο μέρος των αναγκών του ΓεΣΥ.

Η Συμμαχία Πολιτών θα συνεχίσει να θωρακίζει αυτή την μεγάλη κοινωνική κατάκτηση του λαού μας.