Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα για κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων

Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα για κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών από ξενοδοχεία στη Λεμεσό, λήφθηκε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία, πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο.

Το εν λόγω πρόσωπο μετέβη σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό, όπου και έκανε κράτηση. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στο πιο πάνω ξενοδοχείο, όπου εντόπισαν το συγκεκριμένο άτομο και το ανέκοψαν για έλεγχο. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 35χρονο, ο οποίος για να κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο, παρουσίασε πλαστή ταυτότητα.

Επίσης, στους χώρους του εν λόγω ξενοδοχείου, εντοπίστηκαν ακόμη δύο πρόσωπα (29χρονος και 27χρονη), τα οποία επίσης θεωρήθηκαν ύποπτα. Σε έρευνα που έγινε στη τσάντα της 27χρονης, ανευρέθηκε ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια και μια μπαταρία ηλεκτρικού τρυπανιού. Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο δωμάτιο του 35χρονου, ανευρέθηκε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ανακρινόμενος, ο 35χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη τριών διαρρήξεων και κλοπών από ξενοδοχεία στη Λεμεσό, καθώς επίσης κα μια διάρρηξη με σκοπό την κλοπή.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.