Χειροπέδες σε 28χρονο – «Ξάφριζε» σταθμευμένα αυτοκίνητα

 Χειροπέδες σε 28χρονο – «Ξάφριζε» από σταθμευμένα αυτοκίνητα

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με υποθέσεις κλοπής από σταθμευμένα αυτοκίνητα, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 10.00 πριν το μεσημέρι χθες Παρασκευή, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, ύποπτο πρόσωπο προσπαθεί να παραβιάσει σταθμευμένα αυτοκίνητα σε περιοχή της Πάφου.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά μέλη της ομάδας Ζ, της Τροχαίας Πάφου, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τον 28χρονο να κοιτάζει στο εσωτερικό σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ κρατούσε και μία μεταλλική ράβδο.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τον ύποπτο, στην κατοχή του οποίου εντόπισαν μεταξύ άλλων αντικειμένων, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο ζεύγη γυαλιών ηλίου, ένα ρολόι, ένα άρωμα, ένα σακάκι και μικρό χρηματικό ποσό σε διάφορα κέρματα. Στην κατοχή του 28χρονου εντοπίστηκε επίσης ένα ποδήλατο, καθώς και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Αφού ο 28χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της εν λόγω περιουσίας συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Αργότερα χθες, 50χρονη και 23χρονος αναγνώρισαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμού Πάφου το ρολόι και το ένα ζεύγος γυαλιών ηλίου που είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του υπόπτου, ως περιουσία τους που είχε κλαπεί από τα αυτοκίνητα τους, ενώ τα δύο οχήματα ήταν σταθμευμένα σε διαφορετικά σημεία στην Πάφο.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.