Χειροπέδες σε 12 Ισραηλινούς για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης

Σοκ προκαλεί στη κοινή γνώμη η πρωτοφανής υπόθεση η οποία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 19χρονη  τουρίστρια από τη Βρετανία, κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 12 πρόσωπα από το Ισραήλ, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στην Αγία Νάπα.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε ευρεία επιχείρηση για εντοπισμό και σύλληψη των υποπτων σε ξενοδοχεία και τουριστικά καλύματα της Αγίας Νάπας.

Οι 12 συλληφθέντες οι οποίοι δεν παραδέχονται ενοχή, είναι ηλικίας από 16 έως 18 χρόνων και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο, στις 11 το πρωί, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Τόσο η 19χρονη όσο και οι δώδεκα άντρες θα εξεταστούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, προκειμένου να διακριβωθούν οι ισχυρισμοί που προέβαλαν ενώπιον της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην γραπτή κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές της πρωτοφανούς υπόθεσης, γνωρίστηκε με έναν από τους δώδεκα συλληφθέντες σε νυχτερινό κέντρο και ακολούθως μετέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ενώ συνευρίσκονταν ερωτικά, τα ξημερώματα εισήλθαν στο δωμάτιο τα υπόλοιπα έντεκα ύποπτα πρόσωπα, εκ των οποίων ορισμένοι σχολίαζαν και γελούσαν, άλλοι βιντεοσκοπούσαν το σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ κάποιοι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της.