«Χαστούκι» σε όλους, το παράπονο του μικρού Λουκά στον ΠτΔ

«Χαστούκι» σε όλους μας, το παράπονο του μικρού Λουκά το οποίο εξέφρασε σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, φεύγοντας σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη για να ενημερωθεί από τους αρμόδιους φορείς, αλλά και απλό κόσμο για την πορεία εφαρμογής του ΓεΣΥ, άκουσε το παράπονο του μικρού Λουκά, ο οποίος τον περίμενε για μία περίπου ώρα.

Ο μικρός Λουκάς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, εξέφρασε την επιθυμία να δει τον Πρόεδρο και να του αναφέρει ο ίδιος το παράπονό του.

«Είμαι πολύ καλά», είπε ο μικρός στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, «αλλά υπάρχει πρόβλημα με το πάρκιγκ. Κάντε κάτι», παρακάλεσε ο Λουκάς.

Υπάρχει πρόβλημα στο θέμα στάθμευσης αναπήρων είπε, γιατί κάποιοι εξακολουθούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους παράνομα σε θέσεις που είναι για ΑμΕΑ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, υποσχέθηκε όπως επιλύσει το πρόβλημα.

Λίγο αργότερα, με ανάρτησή του στο twitter, ο Πρόεδρος έγραψε ότι «δεν θα ανεχτεί την έλλειψη ελέγχου ή τιμωρίας όσων παραβιάζουν τα δικαιώματα των ΑμΕΑ».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ελπίζουμε με αυτή την παρέμβαση, που πραγματικά συγκλονίζει να την ακούς από ένα μικρό παιδάκι, να ευαισθητοποιήσει την Αστυνομία και ειδικά τη τροχαία.

Όταν γίνονται καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε χώρο αναπήρων, να μην μας λένε να το δούμε και να μην έρχονται ποτέ.