Φόνος 36χρονης στη Λεμεσό – Καταζητείται 29χρονος Λιθουανός

Φόνος 36χρονης στη Λεμεσό – Καταζητείται 29χρονος

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Aistis Mikalauskas, 29 ετών, από τη Λιθουανία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Οκτωβρίου 2020, στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ο καταζητούμενος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 29χρονος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη 36χρονη από τη Λιθουνία η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στοσ πίτι της στον Άγιο Τύχωνα με τραύματα στο κεφάλι.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Ο 15χρονος γιος της άτυχης γυναίκας είπε στους ανακριτές ότι είχε να δει τη μητέρα του από την Παρασκευή.

Από την ώρα δηλαδή που τα μικρά αδέλφια του αναχώρησαν από το σπίτι για να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα τους, που είναι χωρισμένος με την μητέρα του.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν και στοιχεία στραγγαλισμου.

Η αστυνομία καταζητει με σχετικό ένταλμα Λιθουανο 29 ετών με τον οποίο το θύμα είχε φιλικές σχέσεις.

Αυτός δεν μετέβη στην εργασία του το ΣΚ και εγκατέλειψε το διαμέρισμα αφού μάζεψε τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα.