Φόνος 21χρονου στη Λευκωσία: Συνελήφθη ένα πρόσωπο – καταζητούνται 2

Η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη ενός προσώπου για την υπόθεση φόνου 21χρονου Ινδού που διαπράχθηκε χθες βράδυ μετά από υσυμπλοκή  μεταξύ αλλοδαπών στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.

Το θύμα εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην οδό Αρσινόης και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του  εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου, για την υπόθεση εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες για τρία πρόσωπα, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και εκτελέστηκε το ένα.

Όπως εξήγησε, η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις ώστε να εξασφαλίσει περαιτέρω μαρτυρίες, ενώ αναζητούνται και τα κίνητρα της επίθεσης εναντίον τριών προσώπων και της συμπλοκής που ακολούθησε.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις διαφαίνεται ότι το θύμα και δύο ομοεθνής του ηλικίας 34 και 25 ετών που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δέχτηκαν επίθεση με ξύλα, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας για αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων που φέρει στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ ο 25χρονος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Από την πρώτη στιγμή, η Αστυνομία συνέλεξε εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή και έλαβε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, που οδήγησαν στην ταυτοποίηση τριών προσώπων.