Φωτογραφίες των στρατιωτικών γυμνασίων της Χρυσής Αυγής

Δεκάδες εικόνες που περιγράφουν σκηνικά στρατιωτικών γυμνασίων και παραστρατιωτικών πρακτικών με πρωταγωνιστές βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι εικόνες αποτελούν μέρος της δικογραφίας για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και μεταξύ άλλων εμφανίζουν τον εκπρόσωπο Τύπου της ΧΑ, Ηλία Κασιδιάρη με όπλα.
2
Στο μεταξύ σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που ανήρτησαν tanea.gr με τον αρχηγό της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο να χαιρετάει ναζιστικά σε τελετή υποδοχής νέων μελών της ΧΑ. 3

O χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος απέδωσε το περιστατικό σε… αποκριάτικο πάρτι της Χρυσής Αυγής!

«Σχετικά με τα συγκλονιστικά ενός εισαγωγικών ντοκουμέντα που και πάλι εντός εισαγωγικών καίνε τη Χρυσή Αυγή από πότε ποινικοποιούνται αποκριάτικα πάρτι και ασκήσεις γυμναστικής. Όσο για τον χαιρετισμό που αποδίδεται ως ναζιστικός, δεν είναι ναζιστικός, δεν είναι ο επίσημος της Χρυσής Αυγής και είναι και ο χαιρετισμός που το 1940 ο ελληνικός στρατός χρησιμοποιούσε όταν αντιμετώπιζε τους Ιταλούς και τους Γερμανούς στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας», είπε ο Ηλ. Παναγιώταρος.

Δηλώσεις για τις νέες αποκαλύψεις έκανε και ο Ηλ. Κασιδιάρης, ο οποίος αναφερόμενος στις φωτογραφίες που τον εμφανίζουν να κρατάει ένα καλάσνικοφ νέου τύπου, είπε πως «δεν πρέπει να ποινικοποιείται η γυμναστική και πως εάν δεν γυμνάζεται τότε θα γίνει παχύσαρκος»!