Φυλάκιση πέντε χρόνια σε 17χρονο για θάνατο του πατέρα του

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε σήμερα σε 17χρονο πενταετή ποινή φυλάκισης,με δεδομένο τη μειωμένη νοητική ικανότητά του, σε σχέση με υπόθεση ανθρωποκτονίας του πατέρα του, που σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην κοινότητα Τραχωνίου της Λεμεσού.

Ο 58χρονος Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος ήταν εκ γενετής τυφλός, κάηκε ζωντανός όταν ξέσπασε φωτιά σε γειτονική του κατοικία που επισκέφθηκε. Κατά το δεδομένο χρόνο, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας είχε αναχωρήσει για κάποιο χρονικό διάστημα και αρχικά θεωρήθηκε πως ο θάνατος του οφειλόταν σε ατύχημα.

Ωστόσο, μετά από εξετάσεις ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον του 17χρονου γιού του θύματος, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε πως προκάλεσε τη φωτιά στην κατοικία, υποστηρίζοντας ωστόσο πως προσπάθησε στη συνέχεια να απομακρύνει τον πατέρα του από τον καιόμενο χώρο.

Το δικαστήριο έβαλε σοβαρά υπόψη το νεαρό της ηλικίας του κατηγορούμενου, το λευκό ποινικό του μητρώο αλλά ιδιαίτερα τα νοητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και αποφάσισε την πενταετή φυλάκιση του.

Check Also

Κ.Ε. σε ΑΚΕΛ: Είναι καλά γνωστό ποιος περιφρόνησε τους πολίτες και κατέληξαν στη φτώχεια

Κ.Ε. σε ΑΚΕΛ: Είναι καλά γνωστό ποιος περιφρόνησε τους πολίτες και κατέληξαν στη φτώχεια Είναι …

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι συγκεντρώσεις φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι συγκεντρώσεις φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 12 …