Φρικιαστικό δυστύχημα στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα – Νεκρός 22χρονος

Φρικιαστικό δυστύχημα στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα – Νεκρός 22χρονος

Τραγικό δυστύχημα με έναν 22χρονο Βρετανό νεκρό, σημειώθηκε το απόγευμα σε ελικοδρόμιο, στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το δυστύχημα συνέβη στις 18:20, στην περιοχή Αγιος Γεώργιος Σπάτων, όταν ο άτυχος νεαρός κατά την αποβίβασή του από το ελικόπτερο χτυπήθηκε, πιθανότατα, από την πίσω έλικα, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Σημειώνεται, ότι ο 22χρονος Βρετανός, μαζί με τρεις ακόμη ομοεθνείς του, νοίκιασαν το ελικόπτερο και μόλις είχαν επιστρέψει από τη Μύκονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά την προσγείωση του πρώτου ελικοπτέρου, οι τέσσερις επιβάτες απομακρύνονταν από το χώρο του ελικοδρομίου. Ο άτυχος νεαρός από τη Βρετανία είχε μόλις βγει από το ελικόπτερο. Υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί ο Βρετανός χτύπησε στον πίσω έλικα του ελικοπτέρου, ο οποίος ήταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα να έχει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το δεύτερο ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου Βρετανού δεν είχε ακόμη προσγειωθεί, όταν σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του χειριστή του ελικοπτέρου αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Παιανίας.