Φρικιαστικές λεπτομέρειες του «Ορέστη» στο δικαστήριο – Παραδοχή για τις 3 δολοφονίες

Φρικιαστικές λεπτομέρειες του «Ορέστη» στο δικαστήριο.  Ο 35χρονος «Ορέστης»,  αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση για την διερευνώμενη δολοφονία της Mary Rose που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο μεταλλείο της Κοκκινόγειας στο Μιτσερό οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου για την υπόθεση του δεύτερου πτώματος που εντοπίστηκε χθες.

Το πτώμα εντοπίστηκε στο ίδιο φρεάτιο,  σε κατάσταση σαπωνοποίησης, τυλιγμένο, δεμένο και γυμνό όπως ακριβώς ήταν και αυτό της άτυχης Mary Rose.

Ο δικηγόρος του ύποπτου,  Ηλίας Στεφάνου αποσύρθηκε από την υπεράσπιση, μετά την ανεύρεση του νέου πτώματος.

Όπως αναφέρει στο δικαστήριο ο κ. Ιωάννης Γιωρκάτζης Υπαστυνόμος του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ύποπτος παραδέχτηκε στις 19/4 το φόνο της Marry Rose.

Σύμφωνα με τον κ. Γιωρκάτζη, ο ύποπτος παραδέχτηκε και το φόνο της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες στο Μιτσερό. Όπως κατέθεσε ο «Ορέστης» χθες, την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ και την έδεσε με πλαστικά, μετά την έριξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Ο δικαστής διέταξε 6ήμερη κράτηση.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έδωσε στους αστυνομικούς ο 35χρονος στρατιωτικός για τον τρόπο που απαλλάχθηκε τη σορό της 6χρονης Sierra.

Ο 35χρονος υπέδειξε στους Αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου έριξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα, το οποίο έδεσε με πέτρες. Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν έτσι ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και το έριξε πίσω στο νερό.