Φρικιαστικές αποκαλύψεις του 35χρονου, για τη μικρή Σιέρα

Σε νές φρικιαστικές αποκαλύψεις προέβη σήμερα ο 35χρονος στρατιωτικός, καθ ομολογία κατά συρροήν δολοφόνος.

Ο  35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, Νίκος Μεταξάς,  πέρασε από νέα ανάκριση από τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων, που διερευνούν την  υπόθεση .

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε για το πώς ξεφορτώθηκε τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων του, την σορό της  6χρονης Σιέρα, την τύλιξε  σε σεντόνι, το οποίο τύλιξε με σκοινί και στη συνέχεια έδεσε με σκοινί τσιμεντομπλοκ,   προκειμένου  το άψυχο σώμα του παιδιού να οδηγηθεί στον πάτο της λίμνης.

Την  ίδια τακτική, ακολούθησε και με τις   σορούς που είχε πετάξει στην Κόκκινη Λίμνη, τις οποίες, αφού τοποθέτησε αρχικά σε ταξιδιωτικές βαλίτσες, ακολούθως έδεσε πάνω τους τσιμεντομπλόκ.

Πάντως οι έρευνες των αρχών στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο δεν έφεραν αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, ενώ δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του 35χρονου.

Την Τρίτη, ο 35χρονος θα παρρουσαστεί εκ νέου ενώπιων του Δικαστηρίου και σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητηθεί εκ νέου η ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για άλλες οκτώ μέρες καθώς υπολείπεται ανακριτικό έργο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ίσως είναι η ανανέωση του διατάγματος κράτησης του καθώς μετά θα καταχωρηθεί υπόθεση και να παραπεμφθεί σε δίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με επτά φόνους ανεξαρτήτως αν εντοπιστούν ή όχι οι άλλες δυο σοροί.