ΦΡΙΚΗ! Είναι μόλις 12 χρονών και την ΒΙΑΣΑΝ 43.200 φορές! Μεταξύ άλλων Αστυνομικοί… (Video)

Η απίστευτη ιστορία της 12χρονης Carla Jacinto Μεξικανής που έπεσε θύμα sex trafficking και επιβίωσε… ανάμεσα στους βιαστές και αστυνομικοί…

«Ξεκινούσα στις 10 το πρωί και τελείωνα τα μεσάνυχτα. Κάντε τα μαθηματικά. Είκοσι άντρες την ημέρα καθημερινά επί 7 ημέρες» δήλωσε στο CNN.

«Μερικοί άντρες γελούσαν μαζί μου, γιατί έκλαιγα. Έκλεινα τα μάτια μου για να μη βλέπω τι μου έκαναν, για να μη νιώθω τίποτα» συμπλήρωσε.

Η Carla Jacinto βιάστηκε όταν ήταν 5 ετών ενώ στα δώδεκα γνώρισε τον μελλοντικό προαγωγό της. Αρχικά ο 22χρονος άνδρας την πλησίασε μέσω ενός μικρού αγοριού που της πρόσφερε γλυκά εκ μέρους του στον σταθμό του Μεξικό. Ο άνδρας για τρεις μήνες την πήρε μαζί του και της φέρονταν όμορφα.

«Όταν είδα το αυτοκίνητό του, δεν μπορούσα να πιστέψω το πόσο εντυπωσιακό ήταν. Μου ζήτησε να μπω μέσα, ώστε να επισκεφτούμε διάφορα μέρη», είπε. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να βιώνει την απόλυτη σεξουαλική κακοποίηση.

«Αρχισε να με χτυπάει με μια αλυσίδα σε όλο το σώμα μου. Με χτυπούσε με γροθιές, με κλωτσούσε, τραβούσε τα μαλλιά μου, και με έφτυνε στο πρόσωπο … στο τέλος με έκαψε και με το σίδερο».

Η Carla Jacinto αναφέρει πως στα 15 της χρόνια απέκτησε ένα κοριτσάκι το οποίο ο προαγωγός της δεν την άφησε να το δει για έναν ολόκληρο χρόνο και πως η ίδια σώθηκε όταν ήταν 16 ετών μετά από έφοδο της αστυνομίας το 2008 στην περιοχή όπου εργάζονταν ως πόρνη στο Μεξικό.

Σήμερα εργάζεται σκληρά για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

carla

2

Δείτε το βίντεο που είναι μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά: