Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για ενοποίηση της κινητής τηλεφωνίας

“`Εχουμε κάνει όλα τα βήματα αλλά η ε/κ πλευρά δεν έχει δουλέψει αρκετά” είπε ο Μπουρτσού…

“Οι φοβίες” της ε/κ πλευράς ότι με την ενοποίηση της κινητής τηλεφωνίας υπάρχει το ενδεχόμενο της αναγνώρισης της “ΤΔΒΚ” οδήγησαν στην παγοποίηση των διαδικασιών που γίνονταν για την ενοποίηση, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στον τ/κ Τύπο.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο με τίτλο “Σε αδιέξοδο η ενοποίηση της κινητής” η τ/κ εφημερίδα “Γενί Ντουζέν” γράφει ότι, η ε/κ πλευρά στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την καθυστέρηση που παρατηρείται ανέφερε ότι υπάρχει νομικό κώλυμα, “δικαιολογία την οποία χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα” όπως γράφει.

Σε δηλώσεις του επί του θέματος στην εφημερίδα ο “εκπρόσωπος Τύπου” της λεγόμενης προεδρίας Μπαρίς Μπουρτσού είπε ότι η τ/κ πλευρά για να φέρει εις πέρας τις δικές της υποχρεώσεις στο θέμα της ενοποίησης έχει εργαστεί σκληρά.

“`Εχουμε κάνει όλα τα βήματα αλλά η ε/κ πλευρά δεν έχει δουλέψει αρκετά” είπε ο Μπουρτσού και πρόσθεσε ότι ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί επέδειξε αποφασιστικότητα επί το θέματος και αναμένεται η ίδια συμπεριφορά και από τον ηγέτη των Ε/κ, Νίκο Αναστασιάδη.