ΦΡΙΚΗ! Ανήλικος τζιχαντιστής εκτελεί με σφαίρα στο κεφάλι αιχμαλώτους! (Σκληρό Video 18+)

Τρόμο προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν ένα ανήλικο αγόρι να εκτελεί χωρίς δισταγμό αιχμαλώτους στις όχθες του ποταμού Τίγρη.1

Αγνοώντας τις εκκλήσεις τους για έλεος, το παιδί αρπάζει ένα όπλο και με τα δυο του χέρια τραβά τη σκανδάλη, σημαδεύοντας στο κεφάλι.

Οι συγκλονιστικές εικόνες είναι ένα μικρό μέρος ενός γραφικού 22λεπτου βίντεο βίας που κυκλοφόρησε από τζιχαντιστές το Σαββατοκύριακο.2

Η μαζική σφαγή ήταν τόσο μεγάλη που οι τάφοι που χρησιμοποιήθηκαν για να θάψουν τα πτώματα διακρίνονταν από το διάστημα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε σε φόρουμ των τζιχαντιστών δείχνει πολλά θύματα να ικετεύουν για τις ζωές τους, προσπαθώντας να εξηγήσουν πως είχαν μόλις καταταγεί στις δυνάμεις ασφαλείας.

“Αυτό είναι ένα μήνυμα που απευθύνω σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στα σκυλιά Rafidha. Τους λέω ότι ερχόμαστε”, σημείωσε άγνωστος ηγέτης των τζιχαντιστών.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα τέσσερις ημέρες μετά την απόφαση δικαστηρίου στη Βαγδάδη να καταδικάσει 24 άτομα σε θάνατο δι’ απαγχονισμού για τη σφαγή Speicher.