Φρίκη! 52χρονος κρατούσε στο σπίτι του 12 ανήλικα κορίτσια…!

Στις 16 Ιουνίου συνελήφθη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ ο 52χρονος Lee Kaplan, ο οποίος κρατούσε στο σπίτι του 12 κορίτσια, ηλικίας από έξι μηνών το μικρότερο μέχρι 18 ετών το μεγαλύτερο, τα οποία, όπως αποκαλύφθηκε, σπάνια έβγαιναν έξω και δεν πήγαιναν σχολείο.

Ο 52χρονος, που έχει κατηγορηθεί παλαιότερα για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού, υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας και των 12 κοριτσιών, αλλά, σύμφωνα με κατάθεση της 18χρονης, εκείνη είναι η μητέρα των δύο βρεφών και πατέρας ο Lee Kaplan.

Η ίδια δήλωσε στις αρχές πως ο δράστης την είχε αγοράσει από τους γονείς της, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και είναι υπό κράτηση. Μάλιστα, ο πατέρας της 18χρονης ομολόγησε ότι έδωσε την κόρη του πριν χρόνια στον 52χρονο άντρα επειδή εκείνος του ξεπλήρωσε τα χρέη του!

Ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση δήλωσε πως ακόμα οι αρχές δεν είναι σε θέση να υπολογίσουν για πόσο διάστημα τα παιδιά έμεναν στο σπίτι του 52χρονου άντρα.

Στα ίχνη του Kaplan οδήγησε την αστυνομία η γειτόνισσά του Jen Bets, η οποία δήλωσε πως είχε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις στην κατοικία του δράστη και υποστήριξε ότι «η 18χρονη κοπέλα έμοιαζε πολύ νέα για να είναι σύζυγος του 52χρονου» ενώ «τα μικρότερα κορίτσια έδειχναν τρομοκρατημένα».

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εξακριβώσει την πραγματική ταυτότητα των κοριτσιών και να εντοπίσει τους πραγματικούς γονείς τους.