Φρίκη! 19χρονος έδωσε ναρκωτικά σε 18χρονη και τη βίαζε ενώ εκείνη πέθαινε..!

Ο 19χρονος Μπράιαν Βαρέλα βρίκσεται στη φυλακή Σνοχόμις στην Ουάσιγκτον με την κατηγορία ότι έδωσε ναρκωτικά σε μια 18χρονη και την ώρα που η κοπέλα ξεψυχούσε από υπερβολική δόση, εκείνος τη βίαζε.

Προηγουμένως ο 19χρονος φωτογράφισε γυμνή το θύμα, Αλίσια Ντοσεντάτο και μοίρασε τις φωτογραφίες της σε όλους τους φίλους του. Τότε ήταν που καυχήθηκε για το έγκλημα τους. Την επόμενη πήγε στη δουλειά του σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό. Η αστυνομία όμως που είχε ενημερωθεί, τον συνέλαβε σαν κύριο ύποπτο για την αποτρόπαια δολοφονία.

Σύμφωνα με την Daily Herald, έγινε ένα πάρτι και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η καλεσμένη Αλίσα Νοσεντάτο σνίφαρε μία γραμμή σπασμένων χαπιών Percocet πριν καταπιει και μαριχουάνα THC σε υγρή μορφή που της έδωσε ο Βαρέλα. Συνάδελφος του 19χρονου κατέθεσε αργότερα στην αστυνομία πως ο Βαρέλα το έκανε σκόπιμα αυτό για να κάνει σεξ με την κοπέλα.

Ο Βαρέλα όταν συνειδητοποίησε την κατάσταση επιχείρησε να «τα γυρίσει» και είπε ότι η κοπέλα έκανε σεξ μαζί του με τη θέληση της και πέθανε κατά τη διάρκεια της πράξης.