Αστυνομικός πήγε να συλλάβει πορνοστάρ και τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα (Photos)

Η Kat Lee όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, εκτός από το χτύπημα στον αστυνομικό, χαιρέτισε ναζιστικά, λέγοντας πως το όνομά της είναι Αδόλφος Χίτλερ.

Η Zaynab Alkhatib είναι μία τις προσωπικότητες στην Αγγλία που λατρεύουν οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, καθώς συνεχώς τους προσφέρει θέματα για να ασχοληθούν.

Μιλάμε βλέπετε για την 32χρονη πορνοστάρ, η οποία είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «The Jeremy Kyle Show» αποκαλύπτοντας πως κερδίζει 500 λίρες την ώρα ως συνοδός μαζί με την δίδυμη αδελφή της, ενώ όταν πήγε στο «This Morning» γνωστοποίησε on camera πως κάνει ειδικές τιμές σε μαθητές, προσφέροντάς τους έκπτωση.
Αποτέλεσμα εικόνας για Kat Lee pornstar

Η Kat Lee, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα από την ημέρα που έγινε πορνοστάρ, πρωταγωνίστησε σε ακόμη ένα επεισόδιο στα τέλη Ιανουαρίου, όταν με τον σύντροφό της αποφάσισαν να βγουν έξω για φαγητό.

Εκεί λοιπόν έχοντας πιει λίγο παραπάνω άρχισε να παρεκτρέπεται, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να της ζητήσουν να φύγει, όμως εκείνη αποφάσισε να αντιδράσει πετώντας ένα ποτήρι από το μπαλκόνι του καταστήματος.

Έτσι, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να κληθεί η αστυνομία, η οποία μόλις έφτασε δέχθηκε και αυτή επίθεση. Αρχικά τους… καλωσόρισε, χαιρετώντας ναζιστικά, στη συνέχεια τους συστήθηκε ως Αδόλφος Χίτλερ, ενώ όταν προσπάθησαν να την απομακρύνουν από το μαγαζί, εκείνη χτύπησε έναν αστυνομικό στα γεννητικά του όργανα και ξάπλωσε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να την πάρουν σηκωτή.

Αν και στην εκδίκαση της υπόθεσης φάνηκε μετανιωμένη, τιμωρήθηκε με φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή, συν 105 λίρες για έξοδα δικαστηρίου.