Φρίκη! Οι Τζιχαντιστές εξαναγκάζουν τις κοπέλες σε βάναυσες, αφύσικες σεξουαλικές πράξεις

Οι περισσότερες από τις κοπέλες, διακομίζονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Για να ενισχύσουν την σεξουαλική τους απόδοση, οι τζιχαντιστές λαμβάνουν Βιάγκρα και για να εξασφαλίσουν την μέγιστη ευχαρίστηση, αγοράζουν με τα… χεράκια τους πρόστυχα εσώρουχα και σεξουαλικά παιχνίδια για τις γυναίκες που ορέγονται…

Στο κρεβάτι, οι φανατικοί ισλαμιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν κτηνώδη συμπεριφορά, όπως ακριβώς αντιμετωπίζουν και τους δυτικούς ομήρους. Εξαναγκάζουν τις γυναίκες που κρατούν υπό ομηρεία σε βάναυσες, αφύσικες , απάνθρωπες σεξουαλικές πράξεις.

1

Αυτά ισχυρίζονται γιατροί στη Συρία, σύμφωνα με την ομάδα ακτιβιστών “Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηρά”. Οι γιατροί που αποκαλύπτουν την κτηνώδη συμπεριφορά των μελών του Ισλαμικού Κράτους κατά την διάρκεια του σεξ, περιθάλπουν τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα των διαταραγμένων σεξουαλικών πράξεων.

Το ιατρικό προσωπικό στη Συρία κάνει λόγο για πραγματικά αξιοπερίεργες σεξουαλικές πράξεις στις οποίες υποβάλλουν φανατικοί ισλαμιστές τις συζύγους τους. Οι περισσότεροι απ΄αυτούς προμηθεύονται το μπλε χάπι της ανόρθωσης της ανδρικού μορίου για να βγάλουν τις πιο βίαιες και ασυνήθιστες ανωμαλίες τους κατά την ερωτική πράξη. Σε αντίθεση με την αυστηρότητα των ισλαμικών νόμων, οι τζιχαντιστές αγοράζουν ακόμη και “kinky” αξεσουάρ και εσώρουχα για τις γυναίκες τους. Οι περισσότεροι απ΄αυτούς είναι σεξουαλικά ανώμαλοι και διακατέχονται από μία βάναυση ενστικτώδη επιθυμία για σεξ. «Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις γυναίκες στο κρεβάτι, είναι αφύσικος, απάνθρωπος, κτηνώδης.

2

Μεγάλο μέρος των φανατικών ισλαμιστών υποφέρει από σεξουαλικές ανωμαλίες και βίαια ένστικτα στο σεξ.Για να αγοράσουν τις γυναίκες που θέλουν για συζύγους τους από τις οικογένειές τους, βάζουν γερά το χέρι στην τσέπη. Στις οικογένειες που αρνούνται να δώσουν τις θυγατέρες τους το ποσό φθάνει μέχρι τις επτά χιλιάδες ευρώ. Στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, έχουν ήδη έχουν γίνει 500 γάμοι και μόνο στους 150 , οι γυναίκες είναι ενήλικες», αναφέρει η ομάδα ακτιβιστών.

a