Φρίκη! Άφησαν ρατσιστή κρατούμενο να κατακρεουργήσει μαύρους δεμένους σε τραπέζι! (Video)

Μέλη του προσωπικού της φυλακής του Οχάιο κατηγορούνται ότι επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί μια αιματηρή επίθεση εις βάρος μαύρων κρατουμένων μέσα στις φυλακές, όχι μόνο εν γνώσει τους και με την «ευλογία» τους, αλλά και μπροστά… στα μάτια τους!

Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσαν τα θύματα της επίθεσης, τουλάχιστον δύο δεσμοφύλακες παρακολουθούσαν γελώντας από το παράθυρο μιας πόρτας, ενώ ο κρατούμενος Γκρεγκ Ρέινκε, μέλος της κλίκας της φυλακής για την υπεροχή της λευκής φυλής, εξαπέλυε επίθεση με μαχαίρι σε τέσσερις μαύρους συγκρατούμενούς του, που ήταν δεμένοι με χειροπέδες σε ένα τραπέζι.

Οι δεσμοφύλακες είχαν αφήσει στην ίδια αίθουσα τους τέσσερις μαύρους κρατούμενους μαζί με τον Ρέινκε. Όπως καταγγέλλουν όμως οι τέσσερις άνδρες, λίγο πριν την επίθεση οι δεσμοφύλακες είχαν κάνει σωματικό έλεγχο μόνο στους ίδιους και όχι στον νεοναζί συγκρατούμενό τους.

Ο τελευταίος φαίνεται ότι είχε επάνω του ένα κλειδί (που ενδέχεται να του είχαν προμηθεύσει οι ίδιοι οι σωφρονιστικοί υπαλληλοι) για τις χειροπέδες, τις οποίες ξεφορτώθηκε μόλις έμειναν μόνοι στην αίθουσα.

Βγάζοντας ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι από την κάλτσα του, ο νεοναζί κρατούμενος άρχισε να κυνηγάει γύρω από το τραπέζι και να μαχαιρώνει τους τέσσερις άνδρες. Εκείνοι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να τρέχουν να του ξεφύγουν, αφού ήταν δεμένοι με χειροπέδες. Μετά από λίγη ώρα, και ενώ – σύμφωνα με τους μαύρους κρατουμένους – οι δεσμοφύλακες παρακολουθούσαν την επίθεση γελωντας και κάνοντας αστειάκια, ένας από τους μαύρους κρατούμενους κατάφερε να αποδεσμευθεί και να ακινητοποιήσει τον Ρέινκε στο έδαφος.

Μόνον τότε παρενέβησαν οι δεσμοφύλακες και μπήκαν στην αίθουσα για να σταματήσουν την επίθεση.

Ακόμα και τότε όμως, καταγγέλλουν τα τέσσερα θύματα, η αδιαφορία τους ήταν παροιμιώδης, με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να καθυστερούν πάνω από 10 λεπτά να φωνάξουν κάποιον από τη νοσηλευτική μονάδα να δει τα τραύματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βαρυποινίτης Ρέινκε, ο οποίος καταδικάστηκε σε 50 χρόνια επιπλέον κάθειρξη για την επίθεση, έχει δηλώσει ότι οι δεσμοφύλακες δεν συμμετείχαν στην επίθεση, «αλλά ούτε και την σταμάτησαν ενώ μπορούσαν». Οι ίδιοι από τη μεριά τους αρνούνται κάθε πρότερη γνώση για το περιστατικό.