Φονικό στη Λάρνακα – 2 πρόσωπα νεκρά σε διαμέρισμα

Άγριο φονικό διαπράχθηκε σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα.

Ο ηλικιωμένος  72χρονος Φίλιππος Χριστοδούλου  φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε γυναίκα από τη Σρι -Λάνκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα άψυχα σώματα εντοπίστηκαν πριν από μία ώρα περίπου όταν γείτονες ειδοποίησαν τη πυροσβεστική για έντονη μυρωδιά καμένου.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, είπε ότι «σήμερα στις τρεις το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήση για πιθανή πυρκαγιά σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας Ria Court 5 στην οδό Νίτσε, στην περιοχή Μακένζυ, στη Λάρνακα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να παραβιάσουν τη μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο για να διαπιστώσουν ότι υπήρχαν δύο πτώματα ενώ στο φούρνο της κουζίνας υπήρχε καμένο φαγητό».

«Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν πως στο υπνοδωμάτιο, κοντά στο κρεβάτι, υπήρχε πτώμα αλλοδαπής ασιατικής καταγωγής ηλικίας περίπου 42 χρόνων, η οποία έφερε τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο στήθος ενώ στην κουζίνα εντοπίστηκε το πτώμα 72χρονου ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι. Κοντά του βρέθηκε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο όνομά του», πρόσθεσε.

«Εκ πρώτης όψεως» κατέληξε ο Χαράλαμπος Ζαχαρίου, «αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια εναντίον του 72χρονου ενώ για την αλλοδαπή φαίνεται ότι το θανάσιμο τραύμα της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια».

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους ενώ προηγήθηκαν εξετάσεις από εμπειρογνώμονες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας Αρχηγείου Αστυνομίας.