Φαίη Ξυλά: Η οικονομική κρίση δημιουργεί γκρίνια και ανασφάλεια

Η Φαίη Ξυλά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello», αποκάλυψε πως ο σύντροφός τηςΚωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είναι πολύ αυστηρός μαζί της και μάλιστα τόνισε πως δεν αφήνουν τη δουλειά να επηρεάσει την προσωπική τους ζωή.

«Δεν έχει να κάνει με το αν είμαστε συνάδελφοι, αλλά με το πως δένουμε ως άνθρωποι. Για μας είναι υπέροχη η συμβίωση, γιατί ταιριάζουμε και στην αισθητική και στις απόψεις μας σε σχέση με τη δουλειά, και συνεργαζόμαστε επαγγελματικά καλά, χωρίς να επηρεάζει αυτό τη σχέση μας. Είναι πολύ αυστηρός μαζί μου, αλλά πάντα μου κάνει κριτική ευγενικά και με τρόπο. ‘Όταν δε του κάνω εγώ παρατήρηση, το διορθώνει κατευθείαν», δήλωσε.

Το ζευγάρι είναι δέκα χρόνια μαζί και παραμένει το ίδιο ερωτευμένο παρά το πέρασμα του χρόνου.

Μάλιστα, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πόσο δύσκολή είναι αυτό όταν στην εποχή μας υπάρχει η οικονομική κρίση που δημιουργεί ανασφάλεια και γκρίνια.

«Σε μια κοινωνία fast food στην πρώτη δυσκολία μπορείς να τα παρατήσεις και να πάρεις το επόμενο τραίνο. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει οικονομική κρίση, που μπορεί να δημιουργεί ανασφάλεια και γκρίνια», συμπλήρωσε.