Φαίδωνας: Το οδόστρωμα και οι χασισοφυτείες που “άναψαν φωτιές”…

“Φωτιά” πήραν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος περί της άθλιας κατάστασης του οδοστρώματος στο χώρο της παρέλασης, αλλά κυρίως για τη τελευταάι του δήλωη σε ΜΜΕ, για την ύπαρξη χασισοφυτείας.

Η αναφορά Φαίδωνα για το οδόστρωμα στη λεωφόρο Χατζηωσήφ στο Στρόβολο όπου έγινε η καθιερωμένη παρελαση της 1ης Οκτωβρίου, έφερε στο προσκήνιο και τα προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Πάφου καθώς και της Λευκωσίας.

Πολλοί επιτέθηκαν στον Δήμαρχο για τη κατάσταση του οδικού δικτύου σε περιοχές στη Πάφο και επαρχία. Άλλοι βέβαια άρπαξαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τη τραγική κατάσταση στο κέντρο της Λευκωσίας.

Αίσθηση όμως προκάλεσαν οι χθεσινές αναφορές του Φαίδωνα για την ύπαρξη χασισοφυτείας στην Πάφο και συγκεκριμένα σε δασώδη περιοχή στην κοινότητα Πελαθούσας.

Ο Δήμαρχος Πάφου μιλώντας στο ραδίοφωνο του Φιλελευθέρου καθώς και στη μεσημβρινή εκπομπή του Sigma, τόνισε ότι  η “Αστυνομία γνωρίζει, όχι από τον ίδιο όπως είπε, κάτι δεν πάει καλά με την ΥΚΑΝ» .

Άφησε επίσης  αιχμές, ότι κάποια μέλη της Αστυνομία ενημερώνουν τους παραβάτες τόσο σε διάφορες παρανομίες όσο και σε θέματα ναρκωτικών.

Επανέλαβε ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών σε συγκεκριμένο σχολείο της Πάφου κάτι για το οποίο όπως ισχυρίστηκε ενήμερη είναι και η Αστυνομία και η ΥΚΑΝ αλλά δεν κάνει τίποτα.

Όταν στη τηλεοπτική εκπομπή, ρώτησαν τον Φαίδωνα, γιατί δεν δίνει τα στοιχεία που έχει στην Αστυνομία αλλά το κάνει στα ΜΜΕ, τόνισε πως ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως με αυτόν τον τρόπο οι πιθανότητες να γίνει κάτι ουσιαστικό είναι περισσότερες.

Πάντως μία σαφής τοποθέτηση από τους αρμόδιους θα “έκλεινε” τα στόματα του κόσμου.