Φήμες για το IPhone 5s

Με 2 μήνες κυκλοφορίας το iPhone 5 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα smartphone της αγοράς.Εδώ και λίγες μέρες όμως αυξάνονται οι φήμες για τον διάδοχό του το iPhone 5s.

Αν και δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από πλευράς Apple στα μέσα Νοεμβρίου είχε ακουστεί ότι εντός του Δεκεμβρίου η εταιρεία θα ξεκινήσει τη δοκιμαστική παραγωγή της συσκευής, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει σε γραμμή παραγωγής μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Πριν λίγες ημέρες είχαν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες φερόταν να απεικονίζεται το εσωτερικό της πλάτης του iPhone 5S και να γίνεται σύγκριση με το αντίστοιχο του iPhone 5.

Τώρα μια καινούρια φήμη κυκλοφόρησε που θέλει το νέο iPhone να είναι εξοπλισμένο με super HD οθόνη, καθώς επίσης, με τεχνολογία NFC αν κι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει στο τραπέζι. Μην ξεχνάμε ότι και για τον εχθρό, Samsung Galaxy S4, έχει ακουστεί ότι κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει Super AMOLED οθόνη με Full HD ανάλυση.

Μία ακόμη φήμη αφορά το χρώμα της συσκευής και θέλει το iPhone 5S να κυκλοφορεί σε 6 με 8 χρώματα, όπως είχε γίνει με το iPod Touch.

Το τι θα επιβεβαιωθεί και τι όχι απομένει να το δούμε στο μέλλον, καθώς επίσης, εάν η Apple θα καθιερώσει το μοντέλο του λανσαρίσματος νέων συσκευών δύο φορές το χρόνο και με το iPhone, όπως έγινε φέτος με το iPad ή όχι.

Άλλωστε, η εταιρεία συνηθίζει να κρατά τα χαρτιά της κλειστά μέχρι την τελευταία στιγμή.