Υπό κράτηση πατέρας και γιος για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διατάγματα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων, πατέρα και γιού, ηλικίας 45 και 18 χρόνων αντίστοιχα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εισαγωγής, κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες Κυριακή η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών εντόπισε στο σπίτι της μητέρας του 45χρονου 7,4 κιλά κάνναβης και 23 γραμμαρίων κοκαΐνης. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα στο πατάρι του σπιτιού και η κάνναβη ήταν συσκευασμένη σε 16 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες ήταν κρυμμένες σε δύο βαλίτσες και σε πλαστικό δοχείο μπογιάς.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το Σάββατο 19 Οκτωβρίου όταν ο 45χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα που έγινε από την Αστυνομία στο σπίτι του στην Ορόκλινη, όπου βρέθηκαν 6 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 45χρονος συνελήφθη και ύστερα από πληροφορίες η ΥΚΑΝ συνέλαβε και τον 18χρονο γιο του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο φέρονται να συνεργάζονταν στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών σε ολόκληρη την Κύπρο.