Υπόθεση Aristo: Συνέχεια με αγόρευση της Κατηγορούσας Αρχής

Αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα στις 09:00 το πρωί η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, με την αγόρευση της Κατηγορούσας Αρχής που εκπροσωπείται από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Α’ Νίνο Κέκκο, .

Στην τελευταία δικάσιμο αγόρευσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης ο ποινικολόγος Γιώργος Παπαϊωάννου για την εταιρεία και το ζεύγος Αριστοδήμου, ο δικηγόρος Μιχάλης Πικής για το σχεδιαστή Χρήστο Σολομωνίδη και ο δικηγόρος Ηλίας Στεφάνου για τον τέως δημοτικό μηχανικό του Δ. Πάφου Σάββα Σάββα.

Και οι τρεις συνήγοροι υπεράσπισης στην προηγούμενη δικάσιμο, στην αγόρευση τους υποστήριξαν τη θέση τους ότι οι πελάτες τους θα πρέπει να αθωωθούν από όλες τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζουν.

Μετά την σημερινή δικάσιμο και την ολοκλήρωση της παρουσίασης των θέσεων και των δύο πλευρών εναπόκειται στο Δικαστήριο να αποφασίσει την ημερομηνία για την ανακοίνωση της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου Δώρα Σωκράτους διέταξε όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.