Υπεύθυνος για τη μεγαλύτερη “φούσκα” ο Σαμαράς, λέει ο Καμμένος

Για ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στο Ζάππειο και αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη «φούσκα» στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας,κατηγόρησε από την Κομοτηνή τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο Αντώνης Σαμαράς, τόνισε, δεν έχει απαντήσει στην Βουλή σε καμία ερώτηση αρχηγού κόμματος ή βουλευτού, όπως για το όνομα «Μακεδονία».Το ίδιο, είπε, κάνουν και οι διορισμένοι υπουργοί… «εμφανίζονται με τον χειρότερο σαδιστικό τρόπο, όπως ο Στουρνάρας, που χαμογελά όταν εξαθλιώνει τους Έλληνες. Πεθαίνουν παιδιά από την πείνα, φεύγουν μετανάστες τα νέα παιδιά και αυτός ο μη εκλεγμένος χαμογελάει ειρωνικά και δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο».

Αναφερόμενος στα φαινόμενα του νεοναζισμού στην Ελλάδα, ο κ. Καμμένος είπε ότι τα δημιούργησαν η εσωτερική και η εξωτερική τρόικα, με ευθύνη των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου, όταν υπουργοποίησε τους καθοδηγητές της «Χρυσής Αυγής» και νομιμοποίησαν το νεοναζισμό, ενώ χαρακτήρισε «νεοναζί» και την κυρία Μέρκελ, για τις πρακτικές που ακολουθεί.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ), χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση, ως διακοσμητικό στοιχείο, καθώς – όπως είπε – τις αποφάσεις παίρνουν η τρόικα και οι γερμανοί εισβολείς, με στόχο τη δημιουργία κέντρων λαθρομεταναστών ιδιαίτερα στη Θράκη, όχι με την προοπτική φιλοξενίας τους για κάποιο διάστημα, αλλά για να τους μεταμορφώσουν με βάση το μνημόνιο 2, σε εργαζόμενους των 100 ευρώ, με στόχο σταδιακά να αποτελέσουν και κομμάτι του μόνιμου πληθυσμού της περιοχής.