Υπέρογκη διατροφή στην πρώην σύζυγο Μπερλουσκόνι

Διατροφή 36 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως θα παίρνει η 56χρονη Βερόνικα Λάριο πρώην ηθοποιός και  πρώην σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την απόφαση Δικαστήριου του Μιλάνου.

Η απόφαση αυτή, τρία χρόνια μετά τον επίσημο χωρισμό του ζεύγους, τερματίζει μια θυελλώδη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο συζύγων, και εκδίδεται μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση του Μπερλουσκόνι ότι η νέα του φιλενάδα είναι 49 χρόνια νεότερή του.

Η 56χρονη Λάριο, η δεύτερη σύζυγος του Καβαλιέρε, είχε ζητήσει διαζύγιο το Μάιο του 2009 εξηγώντας σε επιστολή της ότι “δεν θέλει να μείνει με έναν άνδρα που έχει σχέσεις με ανήλικες”, υπονοώντας τη συμμετοχή του 76χρονου Μπερλουσκόνι στο πάρτι γενεθλίων της 18χρονης Ναπολιτάνας Νοέμι Λετίτσια.

Η Βερόνικα Λάριο,  δεν έλαβε την επικαρπία της υπέροχης έπαυλης στο Μακέριο, στα περίχωρα του Μιλάνου, με την οποία ήταν συναισθηματικά συνδεδεμένη αφού έζησε εκεί 20 χρόνια μαζί με τα τρία της παιδιά. Η έπαυλη έχει έκταση 120.000 τετραγωνικών μέτρων και η αξία της εκτιμάται σε 78 εκατομμύρια ευρώ.