Υπέβαλε τη παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Βασίλης Πάλμας

Με γραπτή δήλωσή του ο  Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Βασίλης Πάλμας αναφέρει ότι  υπέβαλε σήμερα τη παραίτηση του με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτούσια η επιστολή Βασίλη Πάλμα:

«Με την υποβολή της παραίτησης μου, για καθαρά προσωπικούς λόγους, που τίθεται σε ισχύ από τις 2 Φεβρουαρίου 2022, από τη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, τόσο για την άψογη, ειλικρινή και στενή συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, όσο και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου κατά την άσκηση των καθηκόντων μου.

Υπηρέτησα από την τιμητική θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, σε μια ομολογουμένως κρίσιμη για την πατρίδα μας περίοδο, αλλά συγχρόνως καθοριστική και με σημαντικές αποφάσεις που θα έπρεπε να ληφθούν – και έχουν ληφθεί, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους. Παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως Κυβέρνηση, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καταφέραμε να πετύχουμε αναμφίβολα πολλά.

Για αυτή την άριστη και αγαστή συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω θερμά τις/τους συναδέλφους Υπουργούς της Κυβέρνησης. Ευχαριστώ, επίσης, θερμά όλες και όλους, συνεργάτιδες και συνεργάτες, φίλες και φίλους μου, στην Προεδρία της Δημοκρατίας για τη στήριξη και την πολύτιμη συνεργασία τους.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες/ους τις/τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την ειλικρινή συνεργασία.