Υπάλληλος σε κουρείο ζώων… κακοποιεί σκυλάκι! (Video)

Υπάρχουν «σαλόνια ομορφιάς» για κατοικίδια ζώα. Εκεί μέσα σε έναν ειδικό χώρο ο υπεύθυνος καλλωπίζει τα ζώα, τα κουρεύει τα πλένει και κόβει τα νύχια τους. Σε ένα τέτοιο σαλόνι ομορφιάς ο υπάλληλος φέρεται στα ζώα με τον χειρότερο τρόπο. Τα κακοποιεί.

Το περιστατικό συνέβη στην Αγγλία στο «Debonair Dogs Grooming Salon» και καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Μια υπάλληλος που ετοιμάζεται να κάνει μπάνιο ένα σκυλάκι, το κακοποιεί. Το πιάνει, το σηκώνει ψηλά το χτυπάει ενώ όταν ανακαλύπτει ότι το σκυλί πονάει στα πλευρά, χώνει πολλές φορές εκεί μέσα με δύναμη τα δάχτυλα της.

Το βίντεο ανέβηκε και στο facebook και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Σε σημείο ο ιδιοκτήτης του σαλονιού ομορφιάς να ανακοινώσει ότι η υπάλληλος που κακοποίησε το σκυλάκι, πλέον απολύθηκε.

Όμως κάποιο το έψαξαν ακόμη περισσότερο. Βρήκαν πως ονομάζεται αυτή η υπάλληλος και με αναρτήσεις τους προειδοποιούσαν τον κόσμο: «Αυτή είναι η Σάρα Λι στο Μερσεισάιντ. Ανοίγει μόνη της σαλόνι ομορφιάς. Δείτε πως συμπεριφέρεται στα ζώα και μην πάτε εκεί τα ζώα σας».