Τhe Voice: Ρέμος, Βανδή, Ασλανίδου

Έτοιμο το “The Voice” να ξεκινήσει τη μετάδοσή του με σκοπό να κερδίσει τους έλληνες τηλεθεατές, όπως έχει γίνει σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση, στην οποία οι 4 κριτές, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μιχάλης Stavento Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου επέλεξαν τους παίκτες που θα έχουν στις ομάδες τους.

Το Σάββατο ήταν το τελευταίο γύρισμα της πρώτης φάσης που ολοκληρώθηκε με τον κάθε κριτή να έχει επιλέξει τους 16 διαγωνιζόμενους που θα έχει στην ομάδα του. Η πρώτη αυτή φάση αποτελείται από 7 επεισόδια και σε αυτά θα δούμε να περνούν 130 άτομα, αλλά μόνο τα 64 από αυτά θα πάνε στην επόμενη φάση.

Τα γυρίσματα για την επόμενη φάση θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές, αφού το «Voice» πρόκειται να βγει στον αέρα την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και να μεταδίδεται κάθε βδομάδα στις 21:15.

Στη δεύτερη φάση, που θα είναι 4 επεισόδια, κάθε κριτής θα πρέπει να επιλέξει τους μισούς από αυτούς για να πάει στα live με 8 διαγωνιζομένους. Τα live λοιπόν με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την Παρασκευή 28 Μαρτίου και εκεί θα βρεθούν 32 διαγωνιζόμενοι ενώ στον τελικό, που θα είναι το 6ο live, θα βρεθούν μόνο 4 από αυτούς, ένας δηλαδή από κάθε ομάδα των κριτών. Σε αυτόν θα αποφασιστεί ποιος θα έχει την ωραιότερη φωνή κερδίζοντας το «The Voice» και αποδεικνύοντας ότι έχει την καλύτερη φωνή.

Στον ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένοι και με τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου, αλλά και με τους διαγωνιζόμενους, θεωρώντας ότι όταν το talent show βγει στον αέρα θα κερδίσει τους τηλεθεατές. Άλλωστε, αξίζει να σημειώσω ότι το «Voice», σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και θεωρείται από τα καλύτερα talent show.