Άξιος ο διορισμός Κληρίδη

Άξιος ο διορισμός του Μάριου Κληρίδη στη θέση του διευθυντή της Συνεργατικής κεντρικής τράπεζας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Συνεργατικής κεντρικής τράπεζας το οποίο  έχει διοριστεί από τη κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει κάνει τη καλύτερη επιλογή.

Ο Μάριος Κληρίδης έχει 30 χρόνια πείρα και στη πορεία του έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σοβαρός και τίμιος, δημοκρατικός και πάνω από όλα επαγγελματίας και καθαρός από όλες τις απόψεις.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον νέο διευθυντή του συνεργατισμού και με όλες του τις δυνάμεις να βάλει επιτέλους μία τάξη στο συνεργατισμό και στις ατασθαλίες που έχουν γίνει.

Ο Μάριος Κληρίδης παίρνει τη θέση του Ερωτόκριτου Χλωρακιώτη, ο οποίος υπήρξε ηγέτης του συνεργατισμού για πολλές δεκαετίες….. Είχε διοριστεί από τη κυβέρνηση Σπύρου Κυπριανού όταν μπήκε στη φυλακή ο Ανδρέας Αζίνας.

Στο Συνεργατισμό, δυστυχώς, έχει μαζευτεί μεγάλη λάσπη και έτσι μόνον ένας άξιος και καθαρός θα μπορούσε να καθαρίσει όλη αυτή τη “βρώμα και δυσοδία” που έχει μαζευτεί.

Για το Μάριο Κληρίδη είναι μονόδρομος…. πρέπει να καθαρίσει το “σταύλο του Αυγεία” που έχουν καταντήσει το συνεργατισμό.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο…