Τσαβούσογλου: Ένα βήμα πίσω οι προτάσεις της Ε/κ πλευράς

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όταν συναντήθηκε με μέλη της πλατφόρμας “United Cyprus Now” που βρίσκονται έξω από το κτίριο των διαπραγματεύσεων, στο Crans Montana της Ελβετίας, φέρεται να δήλωσε ότι “δυστυχώς σημειώθηκε ένα βήμα πίσω στις ε/κ προτάσεις και ένα βήμα μπροστά στις τ/κ προτάσεις”.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος της πλατφόρμας Ανδρομάχη Σοφοκλέους, ο Τούρκος Υπουργός τους πλησίασε πεζός με δική του πρωτοβουλία, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και είπε ότι θα πρέπει να διαβάσουμε όλοι τις προτάσεις και ποιος είπε τί.

Ερωτηθείς εάν είναι αισιόδοξος, απάντησε ότι πάντα υπάρχει ένας λόγος για να είναι αισιόδοξος για μια λύση και θα συνεχίσει να εργάζεται για αυτό.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο της πλατφόρμας, ο κ. Τσαβούσογλου τους έδωσε συγχαρητήρια για το ότι βρίσκονται στην Ελβετία. Οι ίδιοι απάντησαν ότι είναι εκεί για μια ενωμένη Κύπρο, δείχνοντας του την ταμπέλα με το σύνθημα “United Cyprus Now”, με τον Τούρκο ΥΠΕΞ να απαντά «και εμείς το ίδιο θέλουμε».