Τριαντάφυλλος: Μου πήρε 3 χρόνια να πείσω τη γυναίκα μου να με παντρευτεί…

Ο Τριαντάφυλλος σε συνέντευξη του στο Down Town Κύπρου μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, την οποία μάλιστα παντρεύτηκε πριν μερικούς μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και πολλά χρόνια, και ο τραγουδιστής μίλησε για τους λόγους που καθυστέρησε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας: «Γιατί μου πήρε 3 χρόνια να πείσω τη γυναίκα μου να με παντρευτεί. Περνούσαμε πολύ καλά, ήμασταν και είμαστε ακόμα ερωτευμένοι κι εγώ ήθελα να μας ευλογήσει ο Κύριος. Πήγαινα κάτω απ’ το σπίτι της, την έπαιρνα ραντεβού έξω, πηγαίναμε σε ακριβά εστιατόρια, της έπαιρνα δώρα, ο κούκος αηδόνι μου πήγε, μέχρι να τη ρίξω και να πει το “ναι”».

O τραγουδιστής μίλησε επίσης για το πώς έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Δήμητρα: «Πάρα πολύ απλά! Εκεί που καθόμασταν, γύρισα κάποια στιγμή και της είπα “αγάπη μου, θέλω να με παντρευτείς, να κάνουμε οικογένεια και να μας ευλογήσει ο Θεός!”. Ευτυχώς, εκείνη τη φορά δέχτηκε και ο γάμος μας, ήταν υπέροχος. Ένα απίστευτο πάρτι».

Όσο για το αν θέλει να γίνει σύντομα μπαμπάς o Τριαντάφυλλος είπε: «Εννοείται! Αλλά αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει. Μακάρι να μας αξιώσει να γίνουμε σύντομα γονείς».