Ουγγαρέζος: Αν η Νάντια με πάρει στις 4.00 το πρωί, θα σηκωθώ να πάω να τη βρω

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό PEOPLE και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Μικρότερος, σκεφτόμουν πως γύρω στα 30 θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Δεν αρραβωνιάστηκα, αλλά είχα αποφασίσει να της κάνω πρόταση γάμου. Τελικά, η ζωή τα έφερε έτσι που δεν προέκυψε και συνειδητοποίησα πως ευτυχώς που δεν το έκανα. Απογοητεύτηκα. Αν παντρευτώ, δεν θα χωρίσω. Είμαι παλιάς κοπής. Ακόμα και να μη μου βγει, θα το παλέψω μέχρι το τέλος. Θεωρώ πως ο γάμος είναι ένα σύνολο υποχωρήσεων και συμβιβασμών. Σίγουρα θα περάσεις από ζόρια, αλλά δεν θα έκανα εύκολα πίσω».

Όσον αφορά τον ελεύθερο χρόνο του ο παρουσιαστής είπε: «Έχω ένα Σαββατοκύριακο που το περνάω με τους φίλους μου. Είμαστε πέντε και γνωριζόμαστε από παιδιά. Η φιλία είναι κάτι πολύ ιερό και οι φίλοι μου με βοήθησαν όταν πήγα να χάσω την μπάλα και να την ψωνίσω. Ευτυχώς, το μάζεψα γρήγορα. Οι φίλοι είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση στη ζωή μου. Στα επαγγελματικά είναι το ραδιόφωνο. Στην τηλεόραση έχω κάνει πράγματα, αλλά τη βλέπω σαν μια γυναίκα που τη διεκδικώ ακόμη».

O Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε και για τη Νάντια Μπουλέ, με την οποία είχαν σχέση παλαιότερα: «Με τη Νάντια δεν είμαστε φίλοι, αλλά κάτι διαφορετικό. Την αγαπάω πολύ. Έτσι λειτουργώ. Αν σε βάλω στη ζωή μου, παίρνεις ένα κομμάτι από την καρδιά μου, που θα το έχεις για πάντα. Αν η Νάντια με πάρει στις 4.00 το πρωί, θα σηκωθώ να πάω να τη βρω. Αυτό θα το κάνω για οποιαδήποτε πρώην μου (άλλωστε, δεν είναι και πολλές) ή τους φίλους μου. Διαφορετικά, ακυρώνεις τον εαυτό σου, τα λόγια που είπες και τις στιγμές που πέρασες», ενώ για το αν ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Γενικά είμαι επεισοδιακός. Ζω έντονα μια σχέση»

Όσο για το αν θα ξαναερωτευτεί: «Δεν ξέρω αν θα ξαναερωτευτώ. Φοβάμαι. Όταν ερωτεύεσαι και τρως τα μούτρα σου, μετά θωρακίζεσαι και είναι πολύ δύσκολο να αφεθείς»