Τρελλό! Ντύνουν τους άνδρες… γυναίκες για να γλιτώσουν από το… φάντασμα μιας χήρας!

Μια απίστευτη ιστορια εκτυλίσσεται το τελευταίαο διάστημα σε ένα απομονωμένο χωριό της Ταϊλάνδης οι άνδρες του οποίου υποχρεώνονται από τις συζύγους τους να φοράνε γυναικεία ρούχα και να βάφονται πριν να πέσουν για ύπνο επειδή φοβούνται ότι θα τους σκοτώσεις το…. φάντασμα μιας χήρας!

Η ασυνήθιστη αυτή πρακτική προκλήθηκε από τους πέντε ξαφνικούς θανάτους νέων ανδρών που έσφυζαν από υγεία την ώρα που κοιμόντουσαν.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού Ναχόν Φανόμ το φάντασμα της χήρας σαγηνεύει τους χωρικούς στον ύπνο τους και παίρνει τα πνεύματά τους προκειμένου να τα έχει συντροφια στον άλλο κόσμο.
Άλλοι κάτοικοι πάλι επέλεξαν να βάλουν στις εισόδους των σπιτιών τους ομοιώματα ανδρών με μεγάλους φαλλούς μήκους έως και 80 εκατοστών γράφοντας σε ταμπέλες «δεν υπάρχει άνδρας εκεί».

Άλλη μια σύμπτωση στον θάνατο των πέντε ανδρών ήταν ότι και οι πέντε άφησαν την τελευταία τους πνοή αφού πρώτα έκαναν μπάνιο πριν πέσουν για ύπνο.

«Φοβόμαστε ότι θα πεθάνουν όλοι οι νέοι άνδρες και δεν θα μείνει κανείς εδώ» δήλωσε κάτοικος του χωριού.

Οι χωρικοί πιστεύουν ότι ο συνδυασμός των γυναικείων ρούχων με τα σκιάχτρα με τους μεγάλους φαλλούς έχει αποδεχθεί αποτελεσματικός καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί άλλος θάνατος.